Enerji Sistemleri Mühendisliği

BlackArrow

MB Üyesi
Kayıt
1 Mayıs 2017
Mesajlar
9
Tepkiler
1
Yaş
24
Ben bir enerji sistemleri mühendisi adayıyım.Daha ne kadar üniversiteye gidememiş olsam bile bu alanın mühendisliği hakkında bazı olumsuz yorumlar okudum.Enerji sistemleri mühendisi olan birine imza yetkisi vb. yetkilerin verilmediğini duydum.Bu durum doğrumu,bilenler bilgi verirse çok sevinirim.
 

Atakan Akbulut

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
28 Nisan 2016
Mesajlar
143
Tepkiler
43
Meslek
R&D Embedded Systems Software Engineer
Yeni sayılabilecek bir bölüm.Mühendislik aslında çok karışık bir meslek . Yenilebilir enerji gittikçe artan bir sektör. Fakat bu sektörde çalışan farklı mühendislik dallarında çalışanlar mevcut.
imza konusuna gelince bu yetkinin çalışma sınırları vardır mesela SMM belgesi alamamaktadır.
 

Atakan Akbulut

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
28 Nisan 2016
Mesajlar
143
Tepkiler
43
Meslek
R&D Embedded Systems Software Engineer
Aslında biraz karışık bir konu. Serbest Müşavir Mühendis olarak açılımı var. enerji sistemleri mühendisligi olarak enerjinin üretilmesi ama 1000v üstü smm belgesi alamamak biraz tuhaf.

Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
 

webber47

MB Üyesi
Kayıt
10 Mayıs 2017
Mesajlar
21
Tepkiler
5
Meslek
Öğrenci
ben de çok araştırdım bolumu devlette iş alanı yok gibi bişey çok kısıtlı ozelde de reklamı iyi yapılmadığı için şirketler bu alandaki birisine ihtiyaçların olduğunu bilmiyor enerji yönetimi için falan elektrik muhendislerini alıyorlar steve jobs ın sevdiğim bir sözü vardır "çoğu zaman siz gösterene kadar insanlar gerçekte neye ihtiyaçları olduğunu bilmezler" eğer kendini pazarlayabilirsen bi yerlerde de tanıdığın varsa iş bulabilirsin. ilerde bu bölüm çok onemli olacak eminim ama ne kadar ilerde? iyi forumlar...
 
Yukarı Alt