ILLUMINATI'yi yoketme yöntemleri

yuno44907a

MB Üyesi
Kayıt
31 Mayıs 2015
Mesajlar
8
Tepkiler
2
Yaş
33
Illuminati Amerika’da 11.9.2001 olaylarında 4 bin insanı öldürmüştür. İkiz kuleler ve Pentagon uçak saldırısı sonucunda CIA’nın istediği Amerikalıyı istediği an tutuklamasına ve hatta öldürmesine izin veren bir yasa “Milli Güvenlik Yasası” çıkarılmıştır. AKP Türkiye’de de polise Allah olma yetkisi veren bir “Milli Güvenlik Yasası” çıkarmak istedi. Ve AKP, Amerika için askeri teskere çıkarmak istedi. Bu teskereye göre Amerika Türkiye’de 80 bin asker bulundurabilecekti ve 40 bin ile Irak’a saldırıp 40 bin ile Kürt bölgesinde PKK’yı eğitecekti. Bütün terör örgütlerinin Amerika tarafından kurulduğu gerçektir.
Amerika AKP’den HDP ile birlik olup Kürdistan kurmasını ve başkentini Diyarbakır yapmasını istemişti. AKP döneminde hep Diyarbakır’a ve Erzurum’a yatırım yapıldı. Şeriat ve PKK güçlendirildi. Ergenekon soruşturmasında bütün Amerika düşmanları hapse atıldı ancak 2014’de AKP Amerika’ya isyan ederek bu mahkemeleri kaldırdı. Gezi olaylarını da Amerika AKP’yi yok etmek ve içsavaş çıkarmak için başlattı.
CIA, NWO, Yeni Dünya Düzeni, Amerika, Satanistler, Bohemianlar, Reptilianlar, Illuminati
aslında eşcinselleri destekliyor gibi görünselerde onları sadece piyon olarak kullandılar. Asıl amaçları Dünya’da 500 milyon insan kalana kadar insanları yok etmek ve bütün insanlığı cep telefonlu, kredi kartlı köleler hâline getirmekti.
Kâğıt para kalkacak ve herkes kredi kartı kullanacak. Herkes GPS ile uydudan takip edilecek. Herkesin yaptığı para harcamaları ve aktarmaları takip edilecek. Siz daha suç işlemeden, daha asgari ücrete zam yapın diye eylem yapmadan polisler sizi gizlice öldürecek ve bunun haber yapılmasını basına sızmasını yasaklayacaklar.
Gezi olaylarında 300 kişi öldü ve bunların çoğu eşcinseldi ve bu olay basından gizlendi, yayın yasağı getirildi.
Bütün herkes kapitalizme, Yeni Dünya Düzenine, Amerikaya karşı isyan etmek zorundadır yoksa hepinizi Ergenekon soruşturmasındaki gibi öldürecekler. Illuminati çoktan bütün Dünya’yı elegeçirdi ve bütün Dünya’nın içine edecek. Kesinlikle Illuminati’nin yalanlarına inanıp ona katılmayın. Illuminati’nin suikastlerini ve Illuminati’den ayrılan ünlüleri düşünün.
Illuminati insanların zayıflıklarından beslenir. İnsanlara para, kadın, şöhret, güç vererek onları kendilerine bağımlı ve âşık hâle getirirler. Illuminati’yi yok etmenin tek yolu bütün kuralları, sistemi ve düzeni değiştirmektir. Yeni Dünya Düzenini yok etmek için bambaşka bir Dünya düzeni kurmak zorundayız.
Erkek kadından üstündür. Kadın erkekle sevişmeye mecburdur. Kadın kendini zengin erkeklere satamaz. Kadınlar erkekler arasında eşit dağıtılmalıdır. İnsanlara zekâ testi yapıp o testten aldıkları sonuca göre onlara, onlarla yakın zekâ seviyesinde kadın vermeliyiz. Zeki erkekler zeki kadınla, aptal erkekler aptal kadınla seviştirilecek. Erkekler eğer inatla isyan ederlerse veya cinayet işlerlerse idam edilecekler. Kadınların ise hiçbir cezası olmayacak. Suç işleyen kadınlar yerine o kadınlarla sevişen erkekler cezalandırılacak yani siz karınızın suç işlemesine kendiniz engel olacaksınız. Suç işleyen erkeklere işkence yapılacak veya idam edilecekler veya tecavüz edilecek veya köle yapılacaklar. Kadınlara eziyet eden, saygısızlık yapan, seviştiği kadına âşık olmayan erkekler de idam edilecekler. Kadınlar devlete aittir ve hiçkimse kadınlara zarar veremez. Kendi kız kardeşinizmiş gibi davranmak ve o şekilde saygıyla sevişmek veya censilliğe zorlamak zorundasınız.
Devlet fakir, abaza erkeklere sahip çıkacak böylece sistem tarafından ezilen hiçkimse olmayacak. Devlet fakirleri ve abaza erkekleri koruyacak. Zenginliğe limit koyulacak. Hiçkimse çok fazla zengin olmayacak. Aşırı zengin olmak yasaklanacak. Devlet üstün zekâlı insanlara işyeri ve ev verecek. Böylece üstün zekâlı insanlar ülkemizde yaşamaktan mutlu olacaklar.
İnsanlara sürekli belgesel izletilecek ve zekâ sınavlarında bu belgesellerle ilgili sorular sorulacak. Herkes her şeyi bilecek ve cahil insanlar hor görülecek ve cezalandırılacak.
Dünya’yı elegeçirdiğimizde kimyasalları, denizi kirleten maddeleri, havayı kirleten maddeleri yasaklayacağız. Makyaj yapmak, deodorant, böcek ilacı yasaklanacak. İnsanlar toplu taşıma aracı, motorsiklet ve bisiklet kullanacaklar; araba kullanmak yasaklanacak. Kimsenin 5 kişilik arabaya tek başına binip uzayda yer kaplamaya hakkı yok.
Bütün dinler yasaklanacak. Dinin ne olduğuna devleti yönetenler karar verecek. Lezbiyenler biseksüelleştirilmeye çalışılacak. Gaylik serbest olacak. Kondomsuz ilişki yasaklanacak. AIDS taşıyanlar idam edilecek. Cinayet işleyen herkes idam edilecek. Kimse içsavaş veya isyan başlatamayacak.
İnsanlar sadece bilgisayar ve internet kullanacaklar. Bunun dışında her türlü sanayi ürünü denizler kirlendiği için yasaklanacak. Veganlık ve vejateryânlik yasaklanacak. Bitkiler Dünya’ya hayat verir, bitki yemeyin et yiyin. Zenginler et ucuzlasın diye veganlığı icat etti. İnsan hayvan olduğu için başka bir hayvan ölünce üzülür ama bitkiler ölünce kimse umursamıyor. Otları eziyorsunuz.
KISACASI ZENGİN OLMAYA BİR SINIR GETİRİLECEK KİMSE TEK BAŞINA EKONOMİYİ YÖNETEMEYECEK. KADINLAR ZORLA SEVİŞTİRİLECEK AMA KADINLARA KÖTÜ DAVRANAN ERKEKLER DE İDAM EDİLECEK YANİ KADINI DÖVEMEZ VEYA ÖLDÜREMEZ VEYA TEHDİT EDİP KORKUTAMAZSIN. LEZBİYENLER BİSEKSÜELE DÖNÜŞTÜRÜLECEK. DOĞAYA VE İNSANLARA ZARAR VEREN SANAYİLER YASAKLANACAK. ÖZEL ARAÇ SAHİBİ OLMAK YASAKLANACAK, MOTORSİKLET VE BİSİKLET KULLANILACAK. CAHİLLİK, BENCİLLİK, AÇGÖZLÜLÜK, ÇIKARCILIK, YALANCILIK SUÇ SAYILACAK. ÜSTÜN ZEKÂLI İNSANLARA DEVLET EV VE İŞ YERİ VERECEK. BÜTÜN İNSANLARA ZEKÂ TESTİ YAPILACAK VE ZEKÂ PUANINIZ NÜFUS CÜZDANINIZDA YAZACAK. CİNAYET İŞLEYENLER İDAM EDİLECEK. KÜFRETMEK, HAKARET ETMEK, AHLÂKSIZ OLMAK, NAMUSSUZ OLMAK SUÇ SAYILMAYACAK. DEVLETİ ÜSTÜN ZEKÂLILAR YÖNETECEK. DEVLET HER ŞEYİ KONTROLÜ ALTINDA TUTACAK. DEVLET ÖZEL SEKTÖRÜ ELEGEÇİRECEK VE HERKESİ HİZAYA SOKARAK İNSANLARIN BENCİLCE HAREKET ETMESİNE, İNSANLARIN BİRBİRLERİNİ FAKİRLEŞTİRMESİNE ENGEL OLACAK.
 

Andromeda

Uzaylı...
MB Üyesi
Kayıt
10 Şubat 2015
Mesajlar
63
Tepkiler
52
Yaş
110
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Üniv
ODTU
Yazık çok güzel teşekkürler. Yalnız hocam büyük harf kullanmayınız yazınızda. İmla hatası olarak kabul ediliyor. Yazınız googlede ön sıralara çıkması için imla hataları önemlidir. Diğer yazılarınızıda okudum.
 

firzen

MB Üyesi
Kayıt
19 Aralık 2018
Mesajlar
71
Tepkiler
4
Yaş
33
Meslek
Bİlgisayar mühendisi
Üniv
namık kemal üniversitesi
Biran önce yok olsalar keşke.
 

Denizcn

MB Üyesi
Kayıt
27 Haziran 2019
Mesajlar
43
Tepkiler
2
Yaş
31
Meslek
Çevre Mühendisi
Üniv
İstanbul Üniversitesi
biraz zor gözüküyor sankii.
 
Yukarı Alt