Kasım Ayı Teknolojik-Bilimsel Etkinlikler Listesi

elektrofizikci

MB Üyesi
Kayıt
12 Ekim 2015
Mesajlar
32
Tepkiler
18
Yaş
41
Merhaba Arkadaşlar. Yeni bir aya daha girmenin heyecanı, gençliği geride bırakmanın hüznünü yaşıyoruz :)

Bu ay da fırsatı olabilenler için çok ilginç ve çok güzel etkinliklerin olduğu bir ay olacak.
Bu ayın en ilginç etkinliklerinden biri NASA da görevli olan hocamız Dr. Umu YILDIZ hocamızın benim şuana kadar bildiğim 3 üniversitede yapacağı sohbetler var.
Ayrıca listeye ulaşamasam da Tübitak GENÇ KAFE bilim adamlarıyla çay-simit eşliğinde sohbetlere başladı ilgilenenler takip edebilir.
Benim en çok gitmek istediğim aktivitelerden biri de İTÜ TEKNOKENT in BİG BANG adlı proje seçme yarı final ve final gösterisi olacak... İnşallah gidebilirim... Ben gidersem siz de gitmiş sayılırsınız :)
TÜRK İŞİ programının yapımcılarınında katıldığı popüler bilim sohbetleri de bu ayki etkinlikler arasında...
Lafı uzatmaya gerek yok :) Listemiz aşağıda... Herkese teknoloji dolu bir ay dileği ile...

*elekTRofizikciyi artık instagramdan da takip edebilirsiniz.
 

Dosyalar

Konu sahibi
Konu sahibi
elektrofizikci

elektrofizikci

MB Üyesi
Kayıt
12 Ekim 2015
Mesajlar
32
Tepkiler
18
Yaş
41
USMOS - ULUSAL SAVUNMA UYGULAMALARI MODELLEME VE SİMÜLASYON Konferansı-ANKARA
Geleneksel olarak ODTÜ - TSK MODSİMMER tarafından 2005 yılından beri iki yılda bir düzenlenmekte olan USMOS - ULUSAL SAVUNMA UYGULAMALARI MODELLEME VE SİMÜLASYON Konferansı'nın 11-12 Kasım 2015 tarihlerinde altıncı kez yapılacağını duyurmaktan mutluluk duyarız.
USMOS Konferansı, gelişmiş ülkelerin "milli kritik teknoloji" olarak kabul ettiği Modelleme ve Simülasyon (MODSİM) alanında, ihtiyaç makamı,sanayi ve üniversite etkileşimini sağlamak amacıyla ülkemizde düzenlenen ilk ve tek konferanstır.
Bu yıl ana teması "Proje Tedarik Sürecinde Simülasyon Tabanlı Karar ve Planlama: Askeri ve Sivil Uygulamalar" olarak belirlenen konferansa yurtiçinden ve yurtdışından bu alanda seçkin uzmanlar davet edilecek ve kabul edilen bildiri özetleri kitap olarak bastırılacak; bildiri metinleri ise USB bellek olarak konferansta dağıtılacaktır.
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
 
Yukarı Alt