Makine Mühendisliği öğrencisi için laptop tavsiyesi

Nessqwe

MB Üyesi
Kayıt
22 Ekim 2017
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
26
Meslek
Öğrenci ( Mak.Müh)
Üniv
Marmara Üniversitesi
Merhabalar abilerim , ablalarım

Ben bu sene Makine Mühendisliği programına başladım. Bütçem en fazla 3500 tl olmak üzere notebook almayı planlıyorum. Beni 4 sene götürebilecek bir notebook önerebilir misiniz ? Çizim programlarını kurup alıştırmalar yapacağım. Ayrıca ara sıra oyun oynayabilirim. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
 

Mutlu27

MB Üyesi
Kayıt
18 Nisan 2015
Mesajlar
25
Tepkiler
4
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Gaziantep Üniversitesi
Monster Abra A5 V12.1 işini görür
 

neotrino

MB Üyesi
Kayıt
11 Aralık 2017
Mesajlar
3
Tepkiler
2
Yaş
54
Meslek
Teknisyen
Üniv
Üniversite Terk...
Merhabalar,ilk aldım laptop 2004 yılı itibarı ile FUJITSU idi,orjinal japon üretimi idi,yaklaşık olarak 6-7 yıl kullandım,2011 itibarı ile yine aynı markayı tercih ettim,şu anda LIFEBOOK A serisini kullanmaktayım gayette memnunum,bataryası bitik durumunda onun dışında ise ürünü hala kullanıyorum.
 

mhmmt.yksl

MB Üyesi
Kayıt
11 Aralık 2017
Mesajlar
9
Tepkiler
4
Yaş
28
Üniv
Bartın Üniversitesi
öncelikle pc önermeden önce makine mühendisliğini bitirme yolunda son adımları atan birisi olarak ilk önce derslerine yoğunlaşmanı istersim zaten bölümün seni o aşamaya geticek sen dereye girip denizde yüzmeye çalışma kardeşim çizim programları derya denizdir ilk önce hangi sektöre yöneleceksin bunları zamanla kendin farkedeceksin enerji sektörümü imalat sektörümü ilk önce bunlar hakkında yoğunlaş tabiki bilgisarınıda al bence lenova serisi
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
gibi bir makine alabilirsin şimdiden başarılar
 
Yukarı Alt