Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri Tüzüğü

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.

CBRLSVNC

MB Üyesi
Kayıt
14 Kasım 2016
Mesajlar
20
Tepkiler
9
Yaş
30
Üniv
Celal Bayar Üniversitesi
Zamanımız var, güzel bir çalışma olacağına inanıyorum.
 

Serhat Özbey

MB Üyesi
Kayıt
27 Kasım 2016
Mesajlar
7
Tepkiler
2
Yaş
26
Üniv
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Bu kulüplerin üzerlerinde de bir kurul yapsak nasıl olur? Kulüp okul içinde bağımsız olur ama şehir dışı etkinlikleri, eğitimleri genel kurul belirler.

Yine kulüp üyelerin seçtiği kişiler olmak şartı ile marmara bölgesi başkanı, iç anadolu başkanı gibi. Yine bunların üzerinde de bir merci olsa? Bu üst kurulun öğrenci olmama zorunluğu olsa mühendis olur, yeni bitirmiş olur vs. Yani mühendis ile öğrencilerin kaynaştığı bir alan oluşturabiliriz. Yeni kuşak için bence yararlı olabilir. Bunları tüzüğe eklemeye gerek var mı yoksa kendi içimizde mi bir tüzük oluşturalım.
Bu öneri güzel fakat şuan daha her ilde böyle bir kulubümüzün olacağı belli değil ve ilk zamanlarda her ilde olabileceğimizi sanmıyorum. Ben şuan AIESEC adlı dünyanı en büyük çaplı öğrenci organizasyonunda görev alıyorum.Belki bazılarınız da AIESEC' i biliyorsunuzdur. Malesef her ilde ofisimiz yok, her ilde bir başkan ve yönetim kurulumuz var, bunların üzerinde Türkiye Genel Kurulu mevcut şuan bizim kuracağımız kulüpte de böyle olması gerekir bölge bölge kurul olması için şuan erken, daha sonra kesinlikle yapılmalıdır. Şuan sadece her ilde bir kurul ve hepsinin üzerinde Türkiye Genel Kurulu olması daha mantıklı hem böylece yerel kurullardaki işleyişin bir kontrol mekanizması olacaktır.
 

ms.mechanic

MB Üyesi
Kayıt
8 Aralık 2016
Mesajlar
21
Tepkiler
3
Yaş
27
Meslek
Öğrenci
Üniv
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Hazırladığınız tüzük gayet güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Ancak sevgili rektörlerimiz kulüplerin açılması için umarım izin verirler.
 

CBRLSVNC

MB Üyesi
Kayıt
14 Kasım 2016
Mesajlar
20
Tepkiler
9
Yaş
30
Üniv
Celal Bayar Üniversitesi
her şeye rağmen içerden birilerini bulmak lazım, biz bu sene bunu gördük
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt