Mühendislere Faydalı Bir Site Grabcad

Kayıt
9 Temmuz 2016
Mesajlar
48
Tepkiler
53
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Sakarya Üniversitesi
Merhabalar bu yazımda sizlerlee Cad tasarımı yaparken yardımı olabilecek bir siteyi paylaşmak istiyorum.Sitenin adı Grabcad.Sitede toplam 3 milyon 200 bin kullanıcı ve 1 milyon 400 bin Cad modeli bulunuyor.En büyük tasarımcı,mühendis,imalatçı topluluğu Cad kütüphanesinde birçok modele ulaşmanız mümkün...


Teknoloji geliştikçe araştıma yapabilecek kaynaklar da artıyor.Mühendisler için faydalı olabilecek uygulamalar çıkıyor.Neden istifade etmeyelim.Bu site Cad Cam tasarımlarının paylaşıldığı bir site olan Grabcad.

Bir yönden mühendislerin tasarımlarını, modellerini paylaştığı birbirlerine yardımcı olduğu bir uygulama.3 d model,tasarımları görüntüleyip indirebilir,Diğer kullanıcılardan yardım isteyebilirsiniz.Projelerinizde,tasarımlarınızda,ödevlerinizde,bitirme tezlerinizde sizin için kaynak teşkil edebilecek bir site.Bir Cad çizimine mi ihtiyacınız var? Grabcad'e girin ve arama yapin.Ayrıca çizim dosyalarını da indirebiliyorsunuz.Site solidworks, autocad, catia, unigraphics gibi programlarla çizilmiş binlerce modele ulaşabilme imkanı sunuyor.
Grabcad'de beni de takip edebilir,Solidworks ile yaptığım çizimlere ulaşabilirsiniz.
Google Play ve App store'dan uygulamasını indirip telefonunuzdan çizimleri incelemeye başlayabilirsiniz. İşinize yarayacağına eminim.Bu bir reklam yazısı değil sadece öneri niteliğindedir.Sizin de bildiginiz bu tarz uygulama veya siteler varsa bizimle yorumdan paylaşabilirsiniz.

kaynak:
Kod:
http://makinahocam.blogspot.com.tr/2016/07/muhendislere-faydali-bir-site.html
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt