Osmangazi mi Anadolu mu?

Hellsing

MB Üyesi
Kayıt
9 Ekim 2016
Mesajlar
6
Tepkiler
2
Yaş
25
Eskişehir'de bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum fakat Osmangazi mi Anadolu mu karar veremedim. Kafamı karıştıran şey Anadolu'nun mühendislik fakültesinin İki Eylül Kampüsünde bulunması. Osmangazi ise yine İki Eylül kadar uzakta diye biliyorum. Eğer mühendislik fakülteleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yoruma gelebilirler mi? Sormak istediklerim var. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
Müfredatta pek fark yoktur ama kadro bakımından Anadoluyu tercih ederdim. İçinde bulunan arkadaşlarda yorumlarsa daha sağlıklı olur. Benim fikrim bu yönden.
Başarılar.
 
Konu sahibi
Konu sahibi
H

Hellsing

MB Üyesi
Kayıt
9 Ekim 2016
Mesajlar
6
Tepkiler
2
Yaş
25
genellikle Anadolu sözel bölümleriyle Osmangazi de mühendislik bölümleriyle önde geliyor diyorlar fakat benim de pek bilgim yok bu konuda. Ayriyeten Anadolu'nun mühendislik fakültesi gerçekten dağın başında, şehirden ayrı bir yerde. Benim için önemli bir faktör kampüsün yeri. O yüzden Osmangazi diye düşünüyorum.
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
Öyle düşünüyor isen aksini yapmaman daha doğru olur. Çünkü bunun aksi ileride sıkıntılara yol açabilir. Her hangi bir nedenden ötürü soğumalar vs. Kampüsün yeri önemli tabi. Kampüs konusunda ben de tercihimi sizin düşündüğünüz gibi yapardım. İyi plan ve doğru adım hedefine ulaştırır. :)
Başarılar.
 

berkdavl

MB Üyesi
Kayıt
29 Aralık 2016
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
26
Üniv
Eskişehir Osmangazi
Bilmiyorum hala merak ediyo musun ama Osmangazi öğrencisi olarak bi iki konuya değinsem iyi olacak gibi hissettim. Öncelikle Osmangazinin mühendislikleri gerçekten iyidir ancak okulun içinde tıp fakültesi olması yüzünden dışardan isteyen herkes girebiliyo ve üniversite havasından çıkarıyo biraz . Anadolu için konuşmak gerekirse sosyal açıdan çok gelişmiştir ve Türkiyenin en zengin üniversitelerinden olduğunu unutmamak gerekir. İki Eylülde de okuyan arkadaşlarım var çok mutlu olanı da var çok mutsuz olanı da o iş biraz sende bitiyo ama yukardaki arkadaşın da dediği gibi genelde mühendislik için Osmangazi sözel bölümler için Anadolu tercih edilir.
 
Yukarı Alt