Otomotiv Teknolojileri Etkinliği

Kemal Okur

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
353
Tepkiler
210
Yaş
29
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Üniv
Fırat Üniversitesi
Türkiye’nin 40 farklı üniversitesinden katılımın gerçekleştiği ve medyanın yakın takibinde bulunan gelenek haline gelmiş olan etkinlik, bu yılda Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Makine Fakültesi Dekanlığı ile birlikte YTÜ Teknoparkı, TAYSAD ve OSB’nin de desteğiyle 26/27 Mart 2015 tarihinde YTÜ Beşiktaş Yerleşkesinde gerçekleşecek. OTEK’15 (Otomotiv Teknolojileri 2015) etkinliğimizin amacı, otomotiv alanında çalışmak isteyen mühendis adaylarını ülkemizdeki otomotiv sanayi ve teknolojileri hakkında bilgilendirmektir. Etkinliğimizin konseptini ülkemizdeki otomotiv sanayi ve bu sektörde çalışacak mühendislerin sahip olması gereken yetkinlikler oluşturmaktadır. Ülkemizde otomotiv sektöründe çalışma yapan firmaları tanımak ve teknolojik faaliyetleri yakından görmek isteyen genç mühendislik öğrencileri ile akademik çalışmalarını otomotiv sanayi alanında sürdürebilecek akademisyenler etkinliğimizin temel hedef kitlesini oluşturmakla beraber otomotive ilgi duyan herkes etkinliğimize davetlidir.

Etkinliğimizin yapısı 3 kısımdan oluşmaktadır;
  • Oditoryum Konferans Salonu: Etkinliğimizde yer alacak olan konuşmacılarımızın sunumlarını yapacağı ve panelimizin yer alacağı salonumuz.
  • Sergi Salonu: Etkinliğimize sponsor olan firmaların tanıtımlarını yapabileceği ve yaptıkları işleri görsel materyallerle de destekleyerek katılımcılara bilgi verebileceği stantlarının bulunduğu Oditoryumun girişinde bulunan alanımız.
  • Araç Sergi Çadırı Oditoryumun bahçesinde bulunan ve etkinliğimize gelecek olan araç ve sistemlerin sergisinin yapılacağı alanımız.

OTEK Ana.jpg
OTEK Program.jpg
Yıldız Teknik Üniversitesi
Beşiktaş Yerleşkesi,R Blok MAKTEK Kulüp Odası
Beşiktaş/İSTANBUL
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt