Kemal Okur

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

  • Merhabalar. Bu siteye üye olma sebebim bir konu hakkında bilgi almak için fakat sitede nasıl yardım alabilirim veya konu açabilirim çözemedim.
    Merhabalar ben elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim aydınlatma ve otomasyon hakkında staj defteri doldurmama yardım edermisiniz
    Merhaba hocam, iyi günler. 6 Ağustos 2020 tarihinde Devre analiz tekniklerinden 4 saat süresi olacak yaklaşık 4-5 sorum olacak yardımcı olma imkanınız var mıdır ? Teşekkür Ederim ..
    Merhabalar acaba bi dönüş yapabilir misiniz bi önemli konu hakkında konuşmak isterim de elektrik elektronik mühendisliği 4. sınıfım konu İletişim teorisi adı altında bir ders.
    Kemal Okur
    Kemal Okur
    Merhabalar,

    Konu hakkında fikir sahibi olduğumu düşünmüyorum ama yardımcı olabilirim belki
    Hocam elektromanyetik fırlatıcı devresiyle uğraşıyorum devrem doğru tristörde tetikleniyor.Çok hızlı bir şekilde çiviyi çekiyor fakat atmıyor git gel yapıyor sizce sorun nerede olabilir?
    merhaba kemal bey, pnömatik pres makinesi yapıcaz da bitirme için kuvvet yandan gelicek yardımcı olabilir miisiniz ?
    Kemal Okur
    Kemal Okur
    Kuvvetin yandan gelmesi dediğiniz? aşağıda verdiğim linkteki benzeri bir yapımı olacak.
    Merhaba kemal hocam benimde coilgun yapımı hakkında size biraz sorularım olacaktı size nasıl ulaşabilirim?Makine mühendisliği okuduğum için elektronik alanında bilgim sınırlı yardıcı olabilirseniz çok sevinirim. mail adresim: huseyinkalkir@gmail.com
    Merhabalar Kemal hocam, Elektromanyetik firlatici yapiminda proşenin hesaplama şekli nasıl yaptiniz? Şu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim.
    Kemal bey 45 yıllık hayalim olan antiyerçekimi motor sistemi üzerine çalışmalarım ve bir takım başarılarım var. Fakat oluşturduğum sistemin geliştirilmesi gerekiyor. Bu nedenle öncelikle çalışma sisteminin fizik üstatlarınca onaylanması ve mühendisler grubu ile geliştirilmesi gerekiyor. Kabul ederseniz mail üzerinden daha ayrıntılı görüşebiliriz.
    SELAMIN ALEYKUM UZUN DÖNEM STAJI HAKKINDA BİR YAZINIZI OKUDUM.BENDE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM UZUN DÖNEM STAJ DIŞINDA YAZ SITAJIMI 3. SINIFTA YAPMAK İSTİYORUM FAKAT 2. SINIFIN YAZINDADA 3 4 AYLIK Bİ SÜREÇ TE BİR FİRMADA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM. BÖYLE BİR OLANAK VAR MI ACABA TAVSİYELERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
    gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği hakkında düşünceleriniz nelerdir? Piri Reis Üniversitesi iyi eğitim veriyormu sizce ?
    Merhabalar hocam mekatronik mühendisliği okuyorum staj yaptığım yer otomasyon üzerine defteri dolduruken bazı yerlerde zorluklar yaşıyorum yardım almak için staj defterinizi mail olarak atabilirmisiniz
    Merhaba hocam ben bir sey soracaktım.Elektromıknatıslar hakkında.Formülize edemedim.Fakat yaklaşık 3 metre ötedeki 100<m<500 gram arasindaki bir cismi(demir vb.) Nasıl çekebilirim.Enerjiyi sorun etmeyin onu bulurum.:)).Formulunu nasil yazabilirim tum devreyi hesaba katarak(Bana zarar gelmeden:)

    Deney açık bi alanda yapılacaktır(orman vs bahce) sadece m kütleli cismin olduğu.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt