PLC Eğitim Merkezi

Furkan Gümüş

Makine Yüksek Mühendisi
Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
8 Şubat 2015
Mesajlar
146
Tepkiler
213
Meslek
Makine Yüksek Mühendisi
Üniv
KTÜ, Marmara Üniversitesi
Gaziantep Üniversitesi ve ODAKSAN Mühendislik A.Ş Firması iş birliği ile PLC EĞİTİM merkezi kurdu.
unnamed (1).png
AC motorların sürülme yöntemlerinden başlayan ders, sanayide kullanılan her türlü sensörlü cihazların kullanımını uygulamalı olarak göstermesiyle devam ediyor. Ardından pnömatik konularına girilerek farklı masalarda bir çok farklı senaryolar ile hazırlanmış sistemleri, PLC Programlama ile kontrollerin nasıl yapılacağı kursiyerlere gösteriliyor. DC motor ve Servo sistemler ileri seviyede verilmektedir.

Kursun amacı, yen mezun yada özellikle otomasyonlu sistemlerde çalışan ve üreten her branştan mühendisin PLC'yi korkmadan müdahale etmesini ve programlayabilmesini sağlamak.

PLC eğitiminin yanında tasarımdan düşünme altyapısına kadar kurgulamak, mekanik altyapıların otomasyonla verimli olarak kullanılmasına imkan sağlamak hedeflenmektedir. Kursiyerler arıza takibi, makineye fiziksel eklemeler yapma ve bunları programlar ile kontrol edebilecek düzeye geleceklerdir. Bu proje CODESYS altyapısı ile programlama yapmayı öğrettiği için dünya çapında 400 kadar PLC markası ile programlama yapabileceğiniz anlamına geliyor.

PLC ÖĞRENMEK İSTEYEN TÜM ÜYELERİNİZİN DİKKATİNİ ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

aa.jpg


TELEFON
: +90 (342) - 218 02 02
MOBİL : +90 (538) - 654 93 46 KOORDİNATÖR METİN BEY
FAKS : +90 (342) - 324 99 22

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ TEKNOPARK 4 A BLOK NO:110 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP
 
Yukarı Alt