Projem için yardım gerek

AykutGUL

MB Üyesi
Kayıt
14 Eylül 2015
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
42
Üniv
Çukurova Universitesi
Arkadaşlar bir projem için bilgisayar mühendisine ihtiyacım var..hem fikrini alabilecegim hemde işi yapabilecek..fikri burada acıklamak istemiyorum sebebine gelince projenin öel olması hiç olmayışı...ve yardımı telefondan yada aynı sehirdeysek yüzyüze almak istiyorum :) şimdiden teşekkür ederim
 

Hasan Basri Karakaya

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
79
Tepkiler
92
Meslek
Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi
Üniv
K.S.Ü.
Merhaba Aykut,

Öncelikle bu şekilde sana gerçek anlamda yardımcı olabilecek hiç kimseyi bulamazsın. Projen insanlığa gerçekten fayda sağlayacaksa açıkla sen yapamazsan yapabilen birileri çıksın. Mühendislikte temel prensibimiz para değil, fayda sağlamak. Projeni detaylı olarak yazıp üst düzey firmalardaki mühendislere mail atma yolunu da deneyebilirsin. Bunlar senin için daha faydalı olur. Bu şekilde unutulur / gidersin.
 

Oğuz Han Altıntaş

Aerospace Engineer
Özel Üye
Kayıt
14 Şubat 2015
Mesajlar
22
Tepkiler
32
Meslek
Havacılık ve Uzay Mühendisliği
Üniv
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Bilhassa bilgisayar muhendisine ihtiyac duymanizin sebebinden sadece sunucu veya web temelli bir projeye sahip oldugunuz sonucunu cikarabildim. En azindan projenin ait oldugu muhendislik alani ya da konulari hakkinda bir bilgi verseydiniz birikimi o konu uzerine olan kisiler sizinle irtibata gecebilirdi.
 

T5m6r

MB Üyesi
Kayıt
2 Eylül 2019
Mesajlar
9
Tepkiler
7
Yaş
72
Meslek
Emekli elektrik muh,
Üniv
ODTU
Aykutgül,
önce kavramları iyi anala!.
Proje bir düşüncenin yani fikrin uygulamaya dönüştürülmesi için gereken işlem adımlarının tamamlanmasıdır. Bunun için epery bir emek ve zaman harcaman gerek! ben seni bilgisi olmadan fikri olan uyanık geçinen biri olarak değerlendiriyorum!
 
Yukarı Alt