Sıvı Dolum Hattı

denklemmakine

MB Üyesi
Kayıt
8 Kasım 2017
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Anadolu
Dolum Makinaları, Kapatma Makinaları, Etiketleme Makinaları; ambalaj sektöründe birçok alanda kullanılmaktadır. Dolumu yapılacak sıvı ürünün minimum gramaj farkı ile maksimum kapasitede optimum şartlarda üretimi için kullanılmaktadır. Dolum Makinaları, Kapatma Makinaları, Etiketleme Makinaları; seri ve otomatik olması endüstride sıklıkla tercih edilmesinin en önemli nedenleridir.
Dolum Makinaları, Kapatma Makinaları, Etiketleme Makinaları; üretim maliyeti ve iş gücünü önemli ölçüde düşürmektedir. Ayrıca Sıvı Dolum Makinalarında sadece tek bir kişi bile rahatlıkla dolum işlemini gerçekleştirebilir. Doldurulacak ürünün viskozitesine göre hız ve hassasiyetler değişebilmektedir.
Dolum Makinaları, Kapatma Makinaları, Etiketleme Makinaları; şampuan, deterjan, krem, wax, çamaşır suyu, nar ekşisi, şurup, bitkisel ve endüstriyel yağ… gibi ürünleri rahatlıkla dolum, kapak kapatma/sıkma ve etiketleme işlemlerini yapabilmektedir.
TURKFILL Dolum Kapatma ve Etiketleme Makinaları olarak “Mesleki Teknik Bilgimiz” ve “Sektörel Tecrübelerimiz” ile ülkemize katma değer sağlamak istiyoruz.
 
Yukarı Alt