Solidworks 2017 quadro Rtx A4500 ekran kartı ile Realview' i çalıştıramıyorum

rahmibulent

MB Üyesi
Kayıt
15 Şubat 2023
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
33
Meslek
cnc operatörü
Üniv
-
Merhaba iş yerinde kullandığımız bilgisayarın ekran kartını quadra Rtx A4500 ile yeniledik fakat solidworks için önerilen driver'ı yüklememe rağmen Realview özelliğini kullanamıyorum. İnternette bulduğum videolardan kayıt defterinden değiştirerek aktif ettim ama aktif olmasına rağmen görünümde hiçbir değişiklik olmuyor. Daha önce böyle bi sorunla karşılaşan veya nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz
 

markup

MB Üyesi
Kayıt
21 Şubat 2016
Mesajlar
225
Tepkiler
44
Yaş
33
Meslek
Endüstri mühendisi
Üniv
Gazi Üniversitesi
SolidWorks'ü açın ve çalışmak istediğiniz belgeyi açın.

Grafik kartınızın RealView'ü desteklediğinden emin olun. Desteklenen grafik kartlarının listesi için SolidWorks web sitesine bakın.

Ekranın üst kısmındaki menü çubuğundaki "Görünüm" sekmesine tıklayın.

Açılır menüden "Ekran"ı seçin.

"Ekran" iletişim kutusundaki "RealView Graphics" kutusunu işaretleyin.

Değişiklikleri uygulamak için "Tamam"ı tıklayın.

RealView grafikleri görünmezse, "Araçlar" > "Seçenekler" > "Performans"a gidin ve "OpenGL yazılımını kullan"ı işaretleyin. Bu, RealView'ün onu yerel olarak desteklemeyen bazı grafik kartlarında çalışmasına izin verebilecek yazılım grafik modunun kullanılmasını sağlayacaktır.

Not: Hala RealView grafiklerini etkinleştiremiyorsanız, grafik kartınız bu özelliği desteklemiyor olabilir veya grafik kartı sürücünüzle ilgili bir sorun olabilir. Bu durumda, yardım için grafik kartı üreticinizle iletişime geçmelisiniz.
 
Yukarı Alt