solidworks, solidcam eğitim hizmetleri izmir - 3d printer baskı hizmetleri izmir- cad cam cnc eğitim

tasarimdanimalata

MB Üyesi
Kayıt
29 Kasım 2016
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
40
Üniv
ege
Değişen dünya konjonktüründe tasarım ve teknolojiyi üçüncü boyutta sizlere sunuyoruz. Artık çağımızın bir gerekliliği haline gelecek 3D baskı hizmetlerimizle sektörde daima bir adım önde olma hedefiyle ilerliyoruz.
Endüstriyel prototip tasarımları ile firmanızı bağlı bulunduğu sektörde daha ileriye götürmenizi günümüz şartlarına uygun yöntemlerle ile çözümler üretip yardımcı oluyoruz. Ürettiğimiz çözümler ile firmanıza daha hızlı bir şekilde üretim aşaması olanağı sağlıyor sizi bu zahmetli işten zaman kazandırarak kurtarıyoruz.
Tasarımın her zaman ön planda olacağı bilinciyle detaylı analiz yapıp hata payını en aza indirip kaliteyi maksimuma çıkarıyoruz. Böylelikle sektörde daha kaliteli ürünler ile müşterilerinizi firmanıza çok daha sadık hale getirebilir hatta ürünleriniz için rekabet alanı yaratabilirsiniz.
Kalıp tasarım ve imalatta en kaliteli malzemeyi en uygun fiyata üzerinde yapacağımız revizyon ve yenilikçi anlayış ile sunuyoruz. Dünyayı yenilik anlayışının güzelleştirdiğinin bilincinde olarak her türlü geri dönüşü dikkate alıyor tasarımlarımızı odak noktası olacak şekilde ayarlıyoruz.
Proses üretme konusunda her şartta üretilen ürünleri değil kaliteli şartlarda ve kaliteli malzeme ile üretilen ürünleri satmak için üretim prosesine çok önem veriyoruz.
Araştırma ve geliştirme aşamasının bir firma için daima çok önemli olduğunu biliyoruz. AR-GE’ ye önem veriyoruz. Ürün ve hizmetlerinizin hangi kitlede ne etkiler yaratacağını ya da hizmet vereceğiniz kişi ve kuruluşların sizlerden sizlerden beklentilerini en ince ayrıntısına kadar sunuyoruz.
Günümüzde bir web sitesi adeta hayat kurtarır hale geldi. Bunun bilincinde olarak ilgi ve dikkat çekici bir o kadar da işlevsel, kullanımı kolay bir web tasarım hizmeti sunuyoruz. Müşterilerinize en iyi hitap edeceğiniz şekilde tasarlanan siteler hem hayatınızı kolaylaştıracak hem de hizmet ağınızı genişletecek.
CNC programlama ile ürünlerinize ait uygun tezgah ve kontrol ünitesinin g kodunu çıkartarak sizlere sunuyor sektörel çözümler üretiyoruz. Bizden aldığınız örnekleri tezgahlarınıza sadece yerleştirerek hem zaman kazanıyor hem de müşterilerinize daha hızlı hizmet ağı oluşturuyoruz.
Eğitimlerimiz ile hem iş gücü sağlıyor hem de kalifiye elemanlar yetiştiriyor sektörlerinde bir numara olma parolasıyla çalışmaya hazır hale getiriyoruz. Ara eleman sıkıntısı çeken sektörler için verdiğimiz eğitimlerle birebir çözümler üretiyor hem iş verenin yükünü azaltıyor hem de ülke istihdamına dolaylı olarak katkıda bulunuyoruz.
Üreteceğiniz ürünlerin imalat resimlerini uluslararası standartlara uygun olarak hazırlıyor üretim bandına geçmeden önce son ölçülerini ve oluşabilecek aksaklıkları önceden görebilmenize olanak sağlıyor tüm hizmetlerimizde olduğu gibi bu hizmetimizde de sizlere çok değerli olan zamanı kazandırıyor sizi zarardan koruyoruz.
Bizler Tasarımdan İmalata ailesi olarak daima sizler için hızlı, pratik, ekonomik, kaliteli ve piyasada ses getirecek projelerinizde en yakın destekçiniz oluyoruz. İşimizin ve sorumluluğumuzun gereği olan kalite odaklı anlayışı sizlere en ince ayrıntısına kadar sunuyoruz. Ayrıcalıklar dünyasında siz değerli müşterilerimize birer kapı açıyoruz.

cadcam kursu izmir
3D Printer baskı hizmetleri
Plastik enjeksiyon kalıp imalatı
Tasarım hizmetleri
3D Scanner tarama hizmetleri

Aykut Dirim
0850 65 000 65
0532 298 17 73
[email protected]
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
 
Son düzenleme:
Yukarı Alt