Tekstil Dijital Baskı

gumus

MB Üyesi
Kayıt
24 Ağustos 2015
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
29
Meslek
tekstil
Üniv
uludağ üni.
Printhead teknolojisi, çalışma prensibi nedir?




Micro piezo nedir?
Nozzel nedir?
Nasıl temizlenir?
Bakımı nasıl yapılır?
Kalite...

Nasıl yardımcı olabilirim? :)
 

halitşentürk

MB Üyesi
Kayıt
21 Şubat 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
34
Bende dijital baskı hizmeti almak istiyorum. Günümüz reklamcılığında hayli gelişim göstermekte olan bu reklam çeşidi ile alakalı bilgi almam için arkadaşlarım bana Dijital Baskı ve Fiyatları - Baskı Hizmeti önerdiler. Olabildiğince geniş bir şekilde anlatılan tüm sorularıma cevap bulduğum bilgiler edindim. Fakat minik detaylarda olsa aklıma takılan şeyler var. Sizler bu hizmeti aldıysanız dönüş yapabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 

Enesxxx

MB Üyesi
Kayıt
20 Nisan 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
43
Bende yakın zamanda ihtiyacım oldu ve dijital baskı hizmeti aldım. Gerçekten memnun kaldım, ilgili ve bilgili bir ekibe sahiplerdi. Özelden mesaj atarsanız dijital baskı firmasının bilgilerini iletebilirim. Şimdi buradan yazarsam reklam gibi olmasın. :)
 

oeyupoglu

MB Üyesi
Kayıt
6 Ekim 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
37
Üniv
İstanbul Teknik Üniversitesi
Arkadaşlar bende aranza yeni katıldım foruma direkt olarak digital baskı makinelerinden ve çıkan malın maliyet hesabından bir soru ile başlamak istiyorum.DTG (direct to garment) tipi pamuklu kumaşa baskı yapan makinelerde 5 kafa tam performans çalıştığında kaç adet T-Shirt veya Sweat baskısı alabiliriz bu konular hakkında bilgisi olup bilgilendirme yapan olursa müteşekkirim
 
Yukarı Alt