bigengine1
MB Üyesi
- Tepkiler
- 0
- Meslek
- Makine Mühendisliği Öğrencisi
- Üniv
- Ankara Yıldırım Beyazıt Üni.
Merhaba, ben aktif olarak gazi üniversitesinde makine mühendisliği öğrencisiyim fakat son 1-2 yıldır aldığım eğitimler yaptığım stajlar doğrultusunda kafamın biraz daha sürece, verimliliğe, güvenilirliğe kaydığını düşünüyorum. Ortalamam gayet iyi. Kaderin ne getireceği belli olmaz ama nasipse kendimi 1-2 yıl iş hayatı tecrübesinden sonra iyi bir şirkette çalışmaya uygun görüyorum. Onca eğitim süreci boyunca aileme çok yük oldum. Yüksek lisans yapmayı düşünüyorum fakat 2 sene daha hem yaştan hem de ailemin maddiyatından kayıp olmaması açısından ikinci öğretim olarak mühendislik yönetimi programına girmeyi düşünüyorum. Hacettepe veya ODTÜ olabilir. Çalışırken hem eğitim ücretimi karşılayabilir hem de eğitim hayatıma içim rahat bir şekilde devam ederim diye düşündüm. Tezli Endüstri de düşünülebilir ama kim uğraşacak o kadar tezle her baba yiğidin harcı değil. Daha doğrusu öğrencilikten sıkıldım ama eğitim almak kendimi farklı alanlarda geliştirmek bana keyif veriyor. Siz ne önerirsiniz? Lütfen kariyer planım doğrultusunda bir tavsiye verin. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.