TÜM BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ ADAYLARINA

zty

MB Üyesi
Kayıt
2 Mart 2020
Mesajlar
15
Tepkiler
4
Yaş
25
Meslek
bilgisayar mühendisi
Üniv
Hasan kalyoncu
Merhaba,

Ben Zeynep. Hasan Kalyoncu Üniversitesi son sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Bildiğiniz gibi son yılda CO-OP eğitimi adı altında staj görüyoruz. Ben stajımı Sanko Holding’in bilgi işlem bölümünde yapıyorum. Bir bilgisayar mühendisliği öğrencisinin staj günlerinin nasıl geçtiğine dair bilgi sahibi olunması adına bir blog serisi oluşturdum. COVID-19 olayları sebebiyle şu an stajıma ara vermiş olsam da tam 30 blog yazısı ile 1 aylık staj süremi tamamladım.

Bu blog yazısını okuyarak büyük ve kurumsal bir holding içinde staj sırasında nasıl bir yol izlediğimi, benden ve genel olarak bir bilgisayar mühendisliği stajyerinden ne beklendiğini öğrenebilirsiniz.

Ben bu seriyi bir günlük olarak tutarak başımdan geçen her olayı yazdım. Sadece bununla da kalmayıp kullandığım yazılımları, bu yazılımların kurulumlarını, benden istenen task ve görevleri, mühendislik etiği olarak nitelendirebileceğim her şeyi yazmayı tercih ettim.

Size yararlı bir içerik olabileceğine inandığım bu staj günlüğüm serisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Umarım size, yolunuza ve hedeflerinize ışık olur.
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.


Aynı zamanda Dijital Pazarlama, Bilgisayar Mühendisliği ve Teknoloji konularında da farklı bazı yazılarıma da göz atabilirsiniz.

Eğer günlük olarak okumak isterseniz aşağıda ilk günümün anlatıldığı “Stajda İlk Günüm” blog yazısını da okuyabilirsiniz.
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.


Ve son olarak destek vermek için reklamlara tıklayabilirsiniz :)
 

someonlyou

MB Üyesi
Kayıt
22 Mayıs 2020
Mesajlar
3
Tepkiler
1
Yaş
24
Meslek
Öğrenci
Üniv
Beykoz Üniversitesi
Çok düşünceli bir hareket olmuş,en yakın zamanda inceliyeceğim,önümüzdeki dönem ben de staj göreceğim ve aynısını yapacağım,güzel bir fikir oldu bana :)
 
Yukarı Alt