Üniversite öğrencileri için para nasıl kazanılır(Girişim)

kanfur

MB Üyesi
Kayıt
30 Kasım 2017
Mesajlar
3
Tepkiler
2
Yaş
30
Üniv
Bilkent Üniversitesi
Size eğitim öğretim hayatınız boyunca işinize yarayacak keşfettiğim bir sistem ile tanıştıracağım:

Keşfettiğim sitede, Öğrencilerin yüklediği ödevleri yaparak ya da şirketlerin, beyaz yakalıların iş gücü ihtiyacını karşılayarak kazanmak mümkün.
Hatta annelerin çocuklarına oyun ablası vs bulması bile mümkün.
Sistem sadece öğrencilerin kazandığından emin olmak için öğrenci doğrulaması ile öğrenciliğinizin ispatını istiyor. Eğer varsa okul mailinize gelen doğrulama maili ile onaylanıyorsunuz. Yoksa öğrenci kimliğinizin fotoğrafını sisteme yükleyerek 1 saat içerisinde inceleyip onaylıyorlar.

Ne kadar kazanabiliriz?
Mezun olana kadar dilediğiniz miktar iş yaparak para kazanmanız mümkün. Hatta bulunduğunuz şehirde part-time iş imkanları var ise size bunu bildiriyorlar. Siteyi incelediğinizde oldukça fazla görev var. Bu görevler teklifte bulunarak talip oluyorsunuz. Sistem sonsuz sayıda teklifi kabul etmiyor. 5 adet teklif ile sınırlandırmış. Bu yüzden bir göreve verilen ilk 5 tekliften biriyseniz seçilme şansınız oldukça yüksek demektir.
Eriştiğimiz istatistik sayfasına göre sitenin en çok kazananı 2 ay içerisinde 6 bin tl ile listenin başını çekiyor durumda.

Dilerseniz sizde öğrencilere görev açarak onlara katkıda bulunabilirsiniz.

Ödeme nasıl karşı tarafa aktarılır ?
Teklif seçildikten sonra ücretin ödemesi önce havuza yapılır. Ve görevi sağsağlim teslim aldığınızda görev sahibi tarafından site üzerinden onaylanır. Onaylandıktan hemen sonra karşı tarafın banka hesabına yatırılır. Eğer bir aksilik çıkması durumunda ogrenciyegelir sitesi tarafından hakem tayin edilir. Ve görev %70in altında yapılmış ise ücret görev sahibine aktarılır. %70 ve üzerinde ise ücretin paylaşımı hakemin inisiyatifine bırakılır.
Görevi yerine getiren kullanıcılar hakkında yorum yapabiliyor ve yaptığı görevi 5 üzerinden değerlendirebiliyorsunuz.
Ayrıca kimin teklifini seçeceğinizi karar verirken ise öğrencilerin detaylı profillerini inceleyebiliyorsunuz.

Ben anlattım görevimi yaptım. Kazanması size kalmış. Bol kazançlar dilerim gvCmVLus_UucxNChnx-ElnhUcBn48NXxjtLWqiC-mwSW9nBc4XkUZhzOf9Se2MS2K_etJIMs3JTgUaX1CJg8Q_b_vP6mcj-K.gif

ogrenciyegelir.com
 

Dosyalar

Konu sahibi
Konu sahibi
kanfur

kanfur

MB Üyesi
Kayıt
30 Kasım 2017
Mesajlar
3
Tepkiler
2
Yaş
30
Üniv
Bilkent Üniversitesi
Siteye gitmek için ogrenciyegelir linkine tıklayabilirsiniz
 

Dosyalar

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt