Üniverste okurken sınava hazirlanmak nasil ?

Çırak

MB Üyesi
Kayıt
26 Haziran 2017
Mesajlar
12
Tepkiler
1
Yaş
26
Herkese selamlar benim basima bir kac olay grldi bu sene sinavlara bakamadim 2. Senemdi ilk senemden daha kotu oldu, bu sene mecbur gitmem lazim okul puanim yariya dusecek biliyorum karabuk bilgisayara gidecegim zaten hazirlik var orada baktim hazirlikta cogu gun bos geciyor o aralar sinava hazirlanamaz miyim ? Konya Selcuk istiyorum birde hazirligi verdim selcugu kazaandim diyelim o zaman selcukta tekrar hazirlik okumama gerek var mi?
 

Gökhan Ak

Yetkili Kişi
Kulüp Başkanı
Kayıt
3 Temmuz 2017
Mesajlar
31
Tepkiler
13
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Üniv
Kocaeli Üniversitesi
Öncelikle hazırlığı verdiğini düşünürsek tekrar hazırlık okuyup okumaman gideceğin üniversitenin kabul edip etmemesine bağlı. Büyük ihtimal muafiyet sınavına sokacaklardır tekrardan. Ayrıca hazırlık zorunlu olsa bile muafiyet sınavı ile geçebiliyorsun.

İkinci olarak tekrar hazırlanmak senin tercihin ama yerinde olsaydım gideceğim yerde kendimi geliştirebilmek ve diğer insanlardan farklı olabilmek için uğraşırdım. Çok fazla arkadaşım var beğenmeyerek gittikleri üniversitelerde çok güzel işler yapan. Bence üniversite hayatın birazda senin elinde. Boş boş okula gidip gelirsen gittiğin üniversitenin elbette ki hiç bir önemi olmaz istediğin yerde okuyabilirsin. Ama bunu doldurmak bence birazda senin elinde. Tamamen kendi görüşümdür katılıp katılmamak senin fikrin. Başka insanların fikirlerini de almalısın ama.
Son olarak sınava hazırlanmak tekrardan biraz zor olabilir. Çünkü farklı bir şehir, farklı insanlar, farklı bir yaşam derken zaman çok çabuk geçecektir.
 

melike akdemir

MB Üyesi
Kayıt
3 Temmuz 2020
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
23
Meslek
öğrenci
Üniv
yok
merhaba bu konuyu araştırırken burayı buldum ve senin durumunla aynı duruma sahibim. Üzerinden 3 yıl geçmiş ne yaptığını merak ettim açıkçası. Büyük ihtimal cevabı göremezsin ama eğer görürsen hazırlığa kalıp kalmadığını söyleyip anlatır mısın?
 

SimKart

MB Üyesi
Kayıt
12 Temmuz 2020
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
23
Meslek
Öğrenci
Üniv
Karabük üniversitesi
Bende aynı durumdayım. Yaşadığın tecrübeleri bizimle paylaşır mısın? gerçekten çok işimize yarar.
 
Yukarı Alt