Web Hosting İhtiyacı

mustafagun145

MB Üyesi
Kayıt
27 Ekim 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
30
Web Hosting,Domain Kayıt,Kaliteli Hosting


Tasarladığınız sitelerin dosyalarını ve sayfalarını depolamak için bir alana ihtiyacınız vardır. Sitenizin dosyalarını depolamanız için düzgün ve stabil bir şekilde konfigüre olarak ayarlanmış sunuculara hosting denir. Hosting adı altında adlandırılan sunucularımız normal bilgisayarlara nazaran çok daha güçlü makinalardır.

Bizim Hosting sunucularımız sitenize günün 24 saati kesintisiz bir şekilde bağlantı sağlayıp, sitenizle ilgili değişiklikleri panellerimiz üzerinden kolay bir şekilde yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Daha önce bahsettiğimiz normal bilgisayarlara nazaran daha güçlü olan sunucularımız datacenter olarak adlandırılan özel alanlarda muhafaza edilmektedir. Domain Kayıt içinde sizlere hizmet vermekteyiz.

Yeni nesil internet siteleri genelde hazır altyapılardan oluşmaktadır. Wordpress Hosting olarak adlandırdığımız sunucumuz ise; Wordpress altyapısı ile en iyi konfigüre edilmiş şekilde tasarlanmıştır. Sayfa açılma hızı, CPU kullanımı minimize edilmiş şekilde sizlerin karşısına sunulmaktadır.Kaliteli bir web sitesi daima kaliteli bir domain den geçer.Sizde en iyi domainleri web sitemizden satın alabilirsiniz.

Uzman destek ekibimiz ile 7/24 sizlere destek sağlamak üzere hazır bekliyoruz!
Sunucularımızda kendinizi evinizde gibi hissetmek ister misiniz?
 

firzen

MB Üyesi
Kayıt
19 Aralık 2018
Mesajlar
71
Tepkiler
4
Yaş
33
Meslek
Bİlgisayar mühendisi
Üniv
namık kemal üniversitesi
Teşekkürler.
 

Denizcn

MB Üyesi
Kayıt
27 Haziran 2019
Mesajlar
43
Tepkiler
2
Yaş
31
Meslek
Çevre Mühendisi
Üniv
İstanbul Üniversitesi
saol başkan.
 
Yukarı Alt