Yatay Geçiş ile Bölüm Değişikliği

Sezgin Yılan

MB Üyesi
Kayıt
19 Şubat 2015
Mesajlar
3
Tepkiler
0
Yaş
30
Meslek
ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ
merhaba arkadaşlar ben enerji sistemleri mühendisliği 2 .sınıf öğrencisiyim şuan yatay geçişle elektrik _elektronik mühendisliği veya makine mühendisliğine geçme hakkım var sizlerin fikirlerini almak istiyorum sizce geçiş yapmalıyımmı? yapsam hangi bölüme geçmem daha uygun olur
teşekürler
 

Hasan Basri Karakaya

Yetkili Kişi
Moderatör
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
79
Tepkiler
92
Meslek
Elektrik-Elektronik Yüksek Mühendisi
Üniv
K.S.Ü.
Üst düzeyde bir ingiliceniz yoksa. Burada sormuş olduğunuz iki alanın da tamamen birbirinden ayrı olduğunu göz önüne alarak(Makine-Enerji Sistemleri-Elektrik Elektronik) sizde bu alanlara karşı hiç bir ilgi bulunmuyor. Sadece hangisinde rahat iş blursam onu okuyayım mantığındasınız. Elbetteki sizi eleştirmiyorum. Sonuna kadar haklısınız. Sizin bu durumda bir öğrenci olduğunuzu göz önüne alarak bu dallardan hangisinde devlete atanma oranınız yüksekse o alana kaymanızı öneririm.
 

Mustafagldren

MB Üyesi
Kayıt
26 Temmuz 2016
Mesajlar
7
Tepkiler
0
Yaş
31
Üniv
Atatürk Üniversitesi
severek okuyacağına inandığın bölüm hangisiyse ona yönel derim ben. bende geçiş yaptım ama benim geçiş yapmadann öncede 5 -6 yıllık elektroniik bilgim vardı ben bu konuda kendimi daha iyi hissettiğim için bu tarafa doğru yöneldim sanada tavsiyem bu yöndedir.
 
Yukarı Alt