Yatay Geçişle Alakalı acil!

nichols

MB Üyesi
Kayıt
26 Temmuz 2018
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
27
Üniv
Kırklareli
Arkadaşlar iyi aksamlar. Elektrik elektronik muhendisliginden Bilgisayar muhendisligine yatay geçiş yapmak istiyorum. Kendi okulumda yapicam okul degiştirmiyeceğim. Okulumuzda bolumler arasi yatay gecis icin en az 2 ortalama isteniyor. Benim ganom 2.16 3.sınıfa geçicem normalde bu yıl.

Ama bilgisayar mühendisliginin 2.sınıfına başvurdum cünkü 1.siniftaki derslerin çoğu aynı 2.sınıftakiler cok farkli. Sorum şu arkadaşlar benim 1.sinif sonunda ganom 2.02 idi 2.sinif sonu dedigim gibi 2.16.

Şimdi ben bilgisayar muhendisliginin 2.sinifina basvuruyorum benim hangi ganoma bakacaklar 1.sinif sonu mu 2.sinif sonumu ?

Bir diğer sorum da arkadaslar kurumici yatay gecise universitem 5 kisilik yer ayirmis. Buyuk ihtimalle kurumicinden 5 kisi basvurmayacak bile.

Ganom dusuk olduğu için soruyorum diyelim kimse basvurmadi yada 2-3 kisi basvurdu kontenjan dolmadi sirada ben varim şart koşulan ortalamayi yapmisim 2.16 ganom yada 2.02 ikisi de 2nin ustunde boyle bir durumda beni bölüme almak zorundalar mi ? Yoksa hocanin insafina mi kaliyorum hocanin elinde mi her şey ?

Benim icin cok onemli arkadaslar umarim cevaplarinizi esirgemezsiniz.
 
Yukarı Alt