Yurtdışında Staj Nasıl Yapılır

Emre151526

MB Üyesi
Kayıt
18 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
27
Üniv
Anadolu universitesi
Merhaba. Gecen yil anadolu hazirliktan mezun oldum ve simdi usa de work and travel yapiyorum. 2015 2016 da basliyacam ilk yilima insaat muhendisliginde.

Heryaz wat yapmayi dusunuyorum artik cunku suan calistigim yerde cikarabiliyorum hem travel masraflarimi hemde gelecek senenin masraflarini. Stajimi da istesem usa de yapabilirmiyim eger yapabilirsem nasil yapabilirim ?? Eger burda yaparsam ne gibi artilarim olur??

Bide burda insaat muhendisliginde kendimi gelistirmek icin neler yapabilirim?? Yasim 19.Bana yol gosterin. cevabinizi bekliyorum dort gozle.
 

Oğuzhan Mallı

Yetkili Kişi
Genel Yönetici
Kayıt
6 Şubat 2015
Mesajlar
549
Tepkiler
435
Meslek
Nükleer ve Atom Mühendisi
Üniv
MEPhI, KTÜ
Facebook sayfamızdan verilen yanıtlar;

Emre Acar: Tıraş Yorumları bir kenera bırakırsak yaşım 24 yeni mezun bir makine mühendisiyim 2 Wat + 1 yıl erasmusum var diyerek kendimi tanıtayım sorularına geleyim. Çok iyi niyetli okudum yazılarını ve 19 Yaşında ABD gibi çetin cevizi kırmak kolay değil öncelikle tebrikler. Bir kere her sene Wat yapmanı tavsiye ederim özellikle pratik dil konusunda çok yardımcı olur bir de Erasmus öneririm. Staj olayını çok araştırdım kendi alanımda ancak ABD kendi okulu Hariç çok katı denklik konusunda ve bizim diplomalarımızı maalesef saymıyor. Kaldı ki ABD için öncelikle ne yaparsan yap dilini toefl Yada ielts ile kanıtlaman Lazım. Senin staj için alacağın vize gene j-1 j1visa.state.gov bu site çok faydalı incele derim. Kariyer planlaması için çok erken sadece notlarını yüksek tut ve sağlam bir grammer otuttur sonra erasmusa başvur derim. Bir soru veya aklına takılan birşey olursa çekinme yaz. Güzel watlar :)

Menduh Erkaplan: Usa ya git en iyi okullar orada var iş başvurularda okuduğun okul ve puanına bakıyorlar kendine dikkat et kardeş allaha emanet ol.

Hakan Özdere: Azıcık Türkçe'yi düzelt her şeyden önce.

Barış Osman Edis: Turkzlyede piyasa durgun dış ülkelere git kardesim burda altı kat dıkerken orda 56 kat dıkerler sana başarılar ustteki arkadasta dedıgı gıbı turkıyede kalma nerde okursan oku ama yapabıleceksen yapamıcaksan burda kallll.!!!!!

Anıl Akça Git orada oku derece yapmana bile gerek yok sonra gel turkiyeye kiymete binersin en dandik okul bile olsa yurt disi diyorlar hic merak etme yani yurt disinda kazandığın paranin 3-4 katini kazanırsın turkiyede çünkü milletimiz ve sistemimiz alismis her bosluga carpik kentlesmeyi yapistirmaktan.
 
Konu sahibi
Konu sahibi
E

Emre151526

MB Üyesi
Kayıt
18 Ağustos 2015
Mesajlar
2
Tepkiler
0
Yaş
27
Üniv
Anadolu universitesi
Herkese cok tesekkur ettim zaman ayirip cevap yazdigi icin.
 
Yukarı Alt