Zengin Olmak Yasaklanmalı

yuno44907a

MB Üyesi
Kayıt
31 Mayıs 2015
Mesajlar
8
Tepkiler
2
Yaş
33
Siz beni illuminati’ye almadınız. Siz bana iş vermediniz. Siz bana kadın ayırmadınız. O hâlde siz bunu hakediyorsunuz.

Efendim zengin erkekler Adnan Oktar gibi harem kurup birde bunu TVde göstererek paralarıyla hava atarlar. Bunu bizden nefret ettikleri için yapıyorlar. Adam seni parasıyla eziyor. Mesela Cem Yılmaz’ın 100 tane arabası vardır. Recep Tayyip Erdoğan, artık oyları azaldığı için konuşabiliriz ve son seçimde halkın %20’si oy kullanmadı veya geçersiz oy kullandı çünkü düzgün bir siyasetçi yok;

Erdoğan’ın 3 milyonluk arabası, milyarlık evleri, gemileri, şirketleri, sarayı, yüz binlik kıyafetleri, altından saati, bin liralık bardağı var.

Yani zenginlerin tek derdi paralarıyla hava atmak ve pek çok kadına para yedirerek kadınları oyalamak ve de fakir erkekleri kadınsız bırakmaktır. Adam mal, hiçbir başarısı yok, çirkin de; e napıyor, zenginliğini sergiliyor çünkü tek sahip olduğu şey bu.

Bir insan tek başına 800 tane eve, 80 tane şirkete sahip olmamalı çünkü bir insan böyle korkunç derecede zengin olursa Dünya’yı ele geçirmeye ve Dünya’yı yönetmeye kalkar. Eğer bütün evleri zenginler alırsa sen ev alamazsın. Eğer bütün kadınları zenginler alırsa sana kadın kalmaz. Eğer bütün her yere zenginler market açarsa, senin mahallenin bakkalı iflas eder. Yakın bir zamanda hepimiz fakirleşeceğiz çünkü bütün para, bütün mal mülk; zenginlerde ve sen bir işletme açınca haksız rekabet yapıp seni iflas ettiriyor veya senden o işletmeyi silah zoruyla satın alıyorlar. Yani kısacası zengin olmak kesinlikle yasaklanmalı.

Ayrıca zengin insanlar yalakalık yaparak, yalan söyleyerek, dolandırıcılık yaparak, toplumu kandırarak, yasadışı işler yaparak, vergi vermeyerek, devletin hazinesini sömürerek zengin olurlar. Dolayısıyla zengin insanlar genellikle şerefsizdir. Elbette dürüst ve temiz kalpli zenginler de var ama çoğu zengin şerefsizdir. Patron sigortanızı yatırmayınca, maaşınızı eksik verince, yayınevi veya plak şirketiniz sizi dolandırınca neyden bahsettiğimi anlarsınız. Her kim akıllıysa onu işten atarlar; kim koyunsa, kim düşünmüyorsa, kim cahilse, kim yalakaysa onu işe alırlar. Adam Türk’ü işten atıyor, Suriye’li göçmen alıyor; neden, çünkü zenginler vatan hainidir. Evet, zenginler Türkiye’de para kazanırlar; sonra da o parayı Avrupalı fahişelere yedirirler. Zenginler sık sık Londra’ya Paris’e Viyana’ya giderler. Türkiye’de gezecek yer yokmuş gibi, kazandıkları bütün parayı Avrupa’da harcarlar ve Avrupa’yı zenginleştirirler. TL’nin değer kaybetmesinin tek sebebi zenginlerin yurtdışında tatil yapması, yurtdışından alışveriş yapması ve TL’yi satıp altın, dolar, euro almalarıdır.

Evet, aynen öyle; adam zengin, TL değer kaybediyor diye gidip dolar alıyor. Bunlar yüzünden Türkiye gelişmiyor. Vatan hainlerini uzakta aramayın, sizin patronunuz doğrudan direkt olarak vatan haini. Birde sorsan Türkiye’yi kalkındırıyorum, insanlara iş verdim der. Oysa ki Türkiye’de maaşlar düşük olduğu için Türkiye’de fabrika açıyor ve kazandığı parayı da Avrupa’da harcıyor veya Avrupa’da üretilmiş olan lüks otomobiller satın alıyor.

Bir başka konu ise illuminati’dir. 11 9(eylül) 2001 yılında İkiz Kulelere (Twin Towers) ve Pentagon’a (Amerika’nın meclisi) uçak çakıldı. Pentagon’a çakılan uçağın parçalarını bulamadılar, sanki oraya bir roket atılmış gibiydi, ortada uçak falan yoktu (sadece Pentagon Plane yazın ve araştırın, kendi gözünüzle görün). İkiz Kuleler ise uçaklar yüzünden değil, Termit denilen yanıcı madde ile yıkılmıştı. Termit yandığında 4 bin derece sıcaklık verebilir, Termit’in eritemeyeceği hiçbir şey yoktur ve oksijene ihtiyaç duymadan yanar çünkü içinde oksijen vardır.

Pek çok kanıt ikiz kulelerin termit ile yıkıldığını ispatlıyor. Twin Towers Termite yazın, araştırın bunu da. Pek çok savcıya, patlayıcı uzmanına ve bilim adamına olayın Termit’ten veya bombalardan kaynaklandığını gizlemek için suikast düzenlendi. Her kim 11 Eylül olayları sahtedir dediyse vuruldu.

Bu olayların amacı terör yasası çıkarmak ve ortadoğuda daha fazla savaşabilmekti. Terör yasası sayesinde CIA istediği insanı istediği an tutuklayıp işkence yapabilir veya gizlice öldürüp ortadan kaybedebilir. Amerikan halkı daima savaşlara karşı çıktı. Devlet de “bakın teröristler bizim ülkemizde bomba patlatıyor, binlerce insan öldü” diyip halkı ortadoğu ile savaşmaya ikna etmeye çalıştı. Askerler ise zaten paralı asker, hepsi de kolay yoldan para kazanmak veya cinayet işleyip tecavüz etmek için ortadoğuya savaşa gidiyor, hiç kimse İslam veya Arap düşmanı değil. Elbetteki Arapları sevmiyor ve onlarla dalga geçiyorlar ama o kadar para verilmese kimse gidip de Afganistan’da savaşmaz.

Kısacası illuminati ortadoğu’daki petrolü yani bütün Dünya’daki petrolü ele geçirebilmek için ikiz kule saldırısını ve pentagon saldırısını düzenlemiştir. İkiz kulelere çakılan uçaklar uzaktan kumanda ile uçuruluyordu ve gerçek kaçırılan uçaklar onlar değildi, gerçek uçaklar ortadan tamamen kaybolmuştu yani radardan kayboldular, muhtemelen savaş uçakları o yolcu uçaklarını okyanusun üstündeyken vurmuştur. Sonra da uzaktan kumandalı uçaklar o uçaklarla yer değiştirdi ve binalara çakıldılar. Amerika istemese hiçbir uçak Pentagon’a çakılamaz, orası çok büyük bir güçle korunuyor. Pentagon’a çakılan uçaksa uçak şekline sokulmuş bir füzeydi. Duvarda küçük bir delik oluştu ve hiçbir uçak parçası bulunamadı. Sonra uçak parçaları getirdiler oraya ama bu uçak parçaları yanmamıştı yani sahteydiler.

Gördüğünüz gibi Dünya’yı kendisiyle aynı ülkede yaşayan, aynı ırktan insanları öldürebilecek ve köleleştirebilecek kadar şerefsiz bir illuminati örgütü yönetiyor. Siz Türkiye’deki seçim sonuçlarının gerçek olduğuna inanıyor musunuz, ben inanmıyorum. AKP’nin amacı Kürdistan ve Büyük İsrail kurmaktı. Defalarca Büyük Orta Doğu projesi, çözüm süreci, Diyarbakır doğuda önemli bir merkez olabilir denildi. Şimdi de AKP gitsin diye HDP %12 oy aldı; hani AKP’den bıktık ve o gitsin diye HDP oy verelim de Kürdistan’ı daha rahat kursunlar kafası. Bütün her şey önceden planlanmış ve bütün siyasetçiler tiyatrocu.

Türkiye’de içsavaş çıkartacaklar. Böylece aptal, cahil, kibirli insanlar birbirleriyle savaşıp birbirlerini öldürecek. Zeki insanlar ise savaştan kaçacaklar. Böylelikle ülkemizdeki şiddet isteyen, kan isteyen insanlar birbirini öldürmüş olacak. Sonra da Amerikayla gelip bizim petrolümüzü, borumuzu, gümüşümüzü, altınımızı alacaklar. Illuminati budur işte. Sırf ***** insanlar birbiriyle savaşıp birbirini öldürsün diye savaş çıkartır. Çünkü illuminati onlara itaat eden, paraya tapan, çıkarcı, zeki insanlar istiyor. Illuminati işsiz, aptal, anarşist insan sevmez ve onları birbirlerine düşürmeyi çok iyi bilir. Türkiye’de öldürülmemiş olan ve ölmemiş olan bütün siyasetçiler ve televizyona çıkan herkes illuminaticidir diyebiliriz. TV sizi aptallaştırıp, zengin olmaya, çalışmaya özendirirken; siyasetçiler ise sizi ırkla, dinle oyalar. Oysa asıl mesele zenginlik, fakirlik, şerefsizlik ve dürüstlüktür.

Size kürt, türk, müslüman, dinsiz, alevi diyorlar çünkü amaçları sizin gerçeği görmenizi engelleyip sizin dikkatinizi başka yöne çekmek. Dünyayı şerefsiz zengin insanların yönettiğini görün artık ve birbirinizle savaşmaktan vazgeçip gerçek düşmanınıza, en büyük düşmana karşı savaşın.
 

İbrahim Güzelkaya

Yetkili Kişi
MB Üyesi
Kayıt
9 Şubat 2015
Mesajlar
29
Tepkiler
36
Yaş
28
Düşüncenize saygı gösteriyorum ama yine de eleştirmek istediğim noktalar var. Yanlış bir şeyleri eleştirmek yanlışa yanlış diyebilmek çok önemlidir. Sizi burada eleştirdiğim nokta sizin yaptığınız eleştirilerin yeri burası değil bence. Düşüncem buranın siyaset ve politikadan soyutlanmış olması gerektiğidir(konu off-topic bölümünde dahi olsa da burası siyaset için yine de uygun değil bence). Olanlara kulak tıkamak için değil, herkes kendi işini yapması gerektiğini düşündüğüm için. Ben bir mühendis adayı olarak kendimi bu ülke sorunları karşısında sorumlu bulurum. Ama bunu yaparken siyasete girmeye ihtiyacım yoktur. Ben mühendis olacaksam bu ülkenin bu alandaki sorunlarına değinmem gerekir. Siyaset benim işim değil. Ülkemizdeki mühendislik eğitiminin niteliksiz elemanların ortaya çıkmasına sebep olmasından bahsederim, gençlere proje üretme konusunda yeterli desteğinin verilmemesini eleştiririm vs. bu şekilde sıralarım. Mühendis Beyinler mühendislik ve bilim alanında insanlara faydalı bilgiler sunmak için var. Tabi bu alanlarda ülkemizdeki sorunlardan da bahsetmesi gerekir. Forumda bunun için çok uygun bir ortam. Fakat bunun bir sınırı olmalı bizler mühendis veya mühendis adayı isek amacımız bu alanlarda her türlü tartışma ortamı sağlamak bu alanın dışı bizi ilgilendirmemeli veya bunu bu yerlerde konuşmamanın uygun olmadığını düşünüyorum. Bu çok önemlidir çünkü ülkedeki her insana alanımdaki sorunları anlatmam için bu şarttır bana göre. Bir diğer eleştirdiğim nokta üslubunuz bazı yerlerde çok gereksiz sertleşmiş. Düşüncelerinizin diğer insanları etkilemesini istiyorsanız bu iyi bir yöntem değil bence görüşünüze sahip olmayan insanları daha çok sinirlendirebilir. Bu da amacınızın yerine gelemeyeceği anlamına gelir. Bunlar da benim görüşüm, saygılar...
 
Konu sahibi
Konu sahibi
yuno44907a

yuno44907a

MB Üyesi
Kayıt
31 Mayıs 2015
Mesajlar
8
Tepkiler
2
Yaş
33
illuminati sürekli olarak "bunun yeri burası değil" "bu konu zaten vardı" "bu tür şeyleri burada konuşmak yasaktır" diyerek çeşitli bahanelerle sizi susturur.
 

denizgezmiş

MB Üyesi
Kayıt
21 Haziran 2018
Mesajlar
68
Tepkiler
7
Yaş
33
Meslek
Yazılım Mühendisi
Bence yasaklanacak bir durum yok. Sadece bu durumun fazlasıyla göz önünde bulunmaması gerekir diye düşünüyorum.
 

birx

MB Üyesi
Kayıt
10 Haziran 2018
Mesajlar
118
Tepkiler
47
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
BU
Bu yazı suç teşkil ediyor, hakaret içeriyor,bozuk bir anlatımla yazılmış.TC 'ne hakaretler var, komünist düzene özlem var. Bunu anlayamayan mühendislerin olması yazık.btk şikayet almadan konuyu silin. Daha yazılacaklar var yazmıyorum, siteye yakışmamış.
 

birx

MB Üyesi
Kayıt
10 Haziran 2018
Mesajlar
118
Tepkiler
47
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
BU
Admin kendi mesajını sileceğine, konuyu sil. Hakaret fikir hürriyeti değildir. Amerikada bir forumda yazsaydı bunu cezası bellidir.Ülkemde özgürlük diye hakaret edenlere raf olmayın!
 

bilginim

MB Üyesi
Kayıt
2 Ekim 2018
Mesajlar
38
Tepkiler
0
Yaş
35
Üniv
abant izzet baysal üniversites
Abi öyle bişi yok ya.
 

gokmenevren

MB Üyesi
Kayıt
12 Ekim 2018
Mesajlar
38
Tepkiler
0
Yaş
34
Üniv
Marmara Üniversitesi
Yazıyı düzenlerse iyi olur yazan arkadaş. Yoksa birisi çıkıp şikayet ederse hakaretten içeri alabilirler :D
 

TCP-IP

Özel Üye
Kayıt
7 Kasım 2018
Mesajlar
92
Tepkiler
27
Yaş
44
Meslek
Sistem Destek Uzmanı
Üniv
Anadolu Üniversitesi
Barnabas incili ortaya çıkana dek yaşanan tüm olaylara ; Rockfeller'e ; Rotschild'e ; CFR , Lion kulüplere ne tek başına ne de bir orduyla baş edemezsin. Bu birinci nokta , ikinci noktaysa handikabın şu " beni illuminatiye almadılar " diye sitem etmişsin demekki adamlar seni almış olsa bunları zaten yazmayacaktın . Üçüncü nokta zengin olmak paranın cebinde tomarla bulunması değildir , fakirsindir bu utanç kaynağı değildir , gönlün zengindir herhangi bir karşılık beklemeden insanlara iyilik yaparsın hayvanlara yem su verirsin kuru bir ağacı yeşillendirirsin ağlayan bir çocuğu sevindirir güldürür onun kalbini kazanırsın İŞTE ASIL ZENGİNLİK BUDUR bence...

Çok zenginsindir arkandan yaşarken ve öldükten sonra küfür edilen lanet okunan adamsındır ZENGİN OLSAN neye YARAR , fakirsindir elinden geleni yaparsın çok insanın kalbinde taht kurarsın sen öldükten sonra " ulan hep mi iyi adamlar önce gider " diye seni seven canlılar üzülür sana saygı duyar BENCE BU DAHA GÜZEL BİR ZENGİNLİKTİR.

Yoksa sırf uçkur sevdasına zengin olunuyorsa/olunacaksa hiç olmasın daha iyi( yaklaşımın ve asıl düşüncen bu gibi görünüyor)... İnsanın kıt hayvanın bol olduğu yerde yaşa hayatında bir kez bile olsa yabani bir hayvanın dahi karnının doyursan işte o zaman dünyanın en zengin adamı olursun...

Düşün ki pitbull sahibisin hayvanı sırf saldırsın öğütsün parçalasın diye programlar ve yetiştirirsen unutma birgün senide aynı kefeye koyar , ama sen ona sadık olmayı sevgiyi yaşatmayı öğretirsen çok farklı bir pitbull sahibi olursun.

Hayata gelmek seçim değildir ama hayata gelince siyah ya da beyaz rengi seçmek sana bırakılmıştır bu senin kaderindir...

Kal sağlıcakla...
 

armagann

MB Üyesi
Kayıt
22 Ekim 2018
Mesajlar
32
Tepkiler
0
Yaş
33
Üniv
Eskişehir Üniversitesi
Yazıda o kadar büyük suç teşkil edecek bir şey göremedim ben?
 

Denizcn

MB Üyesi
Kayıt
27 Haziran 2019
Mesajlar
43
Tepkiler
2
Yaş
31
Meslek
Çevre Mühendisi
Üniv
İstanbul Üniversitesi
Bence de herkes fakir olsunn. :)
 

firzen

MB Üyesi
Kayıt
19 Aralık 2018
Mesajlar
71
Tepkiler
4
Yaş
33
Meslek
Bİlgisayar mühendisi
Üniv
namık kemal üniversitesi
kesinlikle yasaklanmalı.
 
Yukarı Alt