Ahmed Receb tarafından gönderilen son içerik

1. A

Laptop Tercihi

Derslerde başarılı olmak için de güzel bir sistem gerekiyor onun için yazdım zaten çizim prog için.
  2. A

Laptop Tercihi

Herkese merhaba makine mühendisliği okuyorum monster bilgisayar almayı düşünüyorum pek oyun oynamıyorum fakat oyun bilgisayarlarının performansları genel olarak iyi oluyormuş diye duydum. İki pc arasında kaldım teknik olarak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Monster Notebook Abra A7 V11.1.5...
  3. A

Hangi Alana Yönelmeliyim?

İkinize de çok çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz ve vakit ayırdığınız için.
  4. A

Çok teşekkür ederim sektörde nasıl bakılıyor peki açıktan bir bölüm okumak?
  5. A

cevap için teşekkür ederim istanbul üniversitenin açık öğretiminde yönetim bilişim sistemleri bölümünün derslerine baktım fakat python,mobil programlama dersleri ve yapay zeka1 ve yapay zeka2 gibi dersler bulunuyordu bunlar yazılımda gelişmeme olanak sağlamaz mı ? birde makine ile tamamen...
  6. A

Hocam cevap için teşekkür ederim baktım robotik seçmeli ders olarak gözüküyor fakat nasıl bir eğitim verilir buna emin değilim. Açıktan ikinci üniversite olarak lisans bölümü olan yönetim bilişim sistemleri bölümünü okumak istiyorum içeriğinde bilgisayara dair çokca ortak ders var. Fakat...
  7. A

Merhabalar Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim bir süre bilişim sistemlerine yatay düşündüm yazılıma olan ilgimden dolayı fakat bu bölümde de kalıp yazılımda ilerleyebileceğim tavsiyesi aldım. Asıl soruma gelecek olursak makinede kalırsam hangi alana yöneleceğimi...
  8. A

Makine Mühendisliğinden Bilişim Sistemleri Mühendisliğine Geçiş

Hocam harika bir konuya değindiniz şu an bir hocamız kompozit üzerinde çalışmalar yapıyor. hocayı okulun ilk haftası yakaladım ve bende sizinle çalışmak istiyorum dedim hafta sonu makine labına götürüp çalışmalarını izliyordum yerleri falan temizliyordum daha çok ama ne işe yarıyor ne yapıyoruz...
  9. A

tavsiyeler ve bilgiler için çok teşekkür ederim hocam
  10. A

Hocam teşekkürler tavsiyeleriniz için size birkaç sorum olacak müsait olduğunuz vakit cevaplarsanız sevinirim. dediniz ya çizim yapmıyordur mesela ne yapıyorlar? yani hangi alanı seçeceğimi nasıl bileceğim daha 1.sınıfım ve bana söylenilen şu 3.sınıfta olanlar o senede bölüm derslerini...
  11. A

hocam durum şu teknik resim vs sevemedim açıkcası. tasarım bilmeyen makine müh de olmaz diye düşünüyorum dediğiniz gibi bir yandan yazılım bir yandan makine harika olur fakat ben tasarım öğrenmeyip okusam ne yazar ki tek resim yaparken zevk almadıktan sonra
  12. A

Herkese merhaba. Sakarya üniversitesinde makine mühendisliği okuyorum. 1.sınıftayım henüz fakat ilgimin yazılıma daha fazla olduğunu anladım bölümümü yine okulumda bilişim sistemleri mühendisliğine geçiş yaparak değiştirmek istiyorum. merkezi yerleştirme puanımi ile geçeceğim bölümle o sene...
  13. A

Makine Mühendisliği Öğrenmesi Gereken Programlar

Merhabalar ben makine mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim tasarım alanında kendimi geliştirmek istiyorum ama ilk hangi programı öğrenmeliyim bilmiyorum autocad mi solidworks mu catia mı yardımcı olabilir misiniz?
  14. A

burs veren kurumlar?

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS VEREN KURUMLAR VAR MI BİLDİĞİNİZ ACABA ? 1566428022
  15. A

Üniversite farkı

çok teşekkür ederim hocam
Yukarı Alt