*İÇİNDEKİLER*
Döner Kalıplama Yöntemi Nedir?
Ekipman ve Makineler
Döner Kalıplama Makineleri
Döner Kalıplama Yönteminin Aşamaları
Kalıp Ayırıcılar (Mold release agents)
Tasarım Konuları
Süreç Boyunca Avantajlar, Sınırlamalar, Malzeme Gereksinimleri
Diğer Üretim Teknikleri ile...
cok tesekkur ederim odev sunumu oldugu icin rehber niteliginde degil maalesef. cizimleri solidworks uzerinden, youtube videosundan destek alarak yapmıstım.
bahsettigim video linki:
daha detaylı bir kaynaga ihtiyacınız varsa KARANDA İHA'nın teknofest için hazırladıgı rapora bakabilirsiniz...
Bu rapor, bilgisayar destekli kalıp tasarımı dersinin, ders yürütücüsü tarafından talep edilen “Sac Metal Tasarımında Flanş Elemanı” konusunun, kaynak kısmında belirtilen rehber kitabın, Türkçe çevirisi olarak hazırlanmıştır.
Kaynak kitap:
SHEET METAL DESIGN, Student Guide, March 2003, mt16020...
Herkese merhaba,
Teknoloji fakültesinde üni 2.sınıftayken (temel bilgisayar programlama dersinde) öğretilen visual basic programı için çözdüğüm örnekler ve ders notlarını pdf dosyası olarak yükledim. Dersi ilk aldığımda kaynak bulmakta zorlanmıştım. Umarım işinize yarar.
(yanlış veya eksik bir...
Genelde ikinci üniversite olarak bir bölüm daha okuyorsan (bu ister yan dal ister çift anadal isterse de açıktan bir bölüm okumak olsun) takdir edildiğini gördüm. Çünkü gerçek bir zaman yönetimi gerektirdiği için iyi bir izlenim bırakıyor. Hedefine uygun bölümler seçtiysen de CV hazırlarken seni...
Dersler bu şekildeyse tabii ki bu yazılım alanında seni belli bir seviyeye getirir, yazılımda ne kadar ilerlemek istediğin biraz da senin elinde olan bir şey. Beni zorlayan şey çok fazla dersimin olması, yani ikisi de lisans bölümleri olduğu için dönem içerisinde her bir bölüm için ders sayısı...
Makine mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda açık öğretimde yönetim bilişim sistemleri okuyorum. Eğer girişimcilik gibi bir alanda gelişmek ve çalışmalar yapmak istiyorum dersen bu iki bölümü aynı anda okumak çok fayda sağlıyor. Evet yazılım içerikli derslerim de var ama tam olarak...