Eğer istiyorsan yapmalısın insanlar her şeyi konusuyor ama yapacak olan sensin kalbin ve beynin neyi hakli ve mantıklı buluyorsa o yoldan git ayrıca kadın muhendis olmak bir ayrıcalıktır..;)
Bence herkes bi goz atmali ;)
Araştırmacılar, 3D yazıcı ile ısıtıldığında genleşen, büzülen veya hiçbir davranış sergilemeyen özelleştirilebilir bir materyal geliştiriyor.
Güney Kaliforniya Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, sıcağa tepki göstermeyen bir malzeme yapmaya çalışıyorlardı ve görünen...
Teşekürler aslında kursa gitmeyi bende düşündüm ama onu yaz tatiline saklıyordum ikinci yabancı dil için :) inşallah üni 1. Sınıfa 2 dille başlamayı pilanliyorum ( umarım yapabilirim :) )
Merhaba arkadaşlar ben bu yıl hazırlık okuycam da çok bos vakit olacagi söyleniyor bu dogrumu doğruysa bu boş vakitlerde neler yapılabilirim biraz tavsiye alabilir miyim :)
Rica ederim ;) bugün bölümün tanıtımı vardı hocalar bir yilinizi boşa değil İng yi tam okunmaya ve konuşmaya çalışın dedi zaten yukarıda dedim bence çalışırsak olur :) ;)
Ben bu yıl Hacettepe hazırlık okuycam ama çoğu kişi rahat diyor geçersiniz diyor bende tam bilmiyorum ama çalışırsan olur diye düşünüyorum bende öyle yapcam çünkü :) ;)
Bilim insanları atmosferin asit seviyesinin 1930'lu senelerdeki değerlere gerilediğini söylediler.
Grönland'da araştırmalarını sürdüren bilim insanları, atmosferin asit seviyesinin çok büyük oranda düşüş yaşadığını açıkladılar. Zaman içerisinde buzullaşan kar katmanlarını inceleyerek atmosfer...