Fatih G tarafından gönderilen son içerik

1. Fatih G

Yönetim bilimi ve bilişim sistemleri

Hem avantaj hem dezavantaj olabilir. Avantaj olur, ilk öğrencileri siz olursunuz ve her türlü donanım elinizin altında olabilir ve hocalar size daha özel muamele göstereceklerdir. Dezavantaj olur, tecrübesizlik, tam oturmamış bir düzen sizi bölümden biraz uzaklaştırabilir. Lakin bunlar hep...
  2. Fatih G

Bir mühendisin kendi işini kurması?

1. si için cevap verebilirim; en az 5 sene sektörde çalışıp deneyim elde edersin. Üstüne bir 5 sene de cila yaparsın. Bu 10 sene içinde sağlam ilişkiler ve kontaklar kurarsın sektörden insanlarla. Sermayen de birikir. İşini kurabilirsin. Lakin çok düşünmek gereklidir. Çünkü bu konuda bizzat...
  3. Fatih G

O konuya şöyle bir açıklık getireyim; Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü, bazı üniversitelerde işletme Mühendisliği bölümü olarak okutuluyor. İçi aynı dışı farklı oluyor. Tabi ufak tefek ders farklılıkları söz konusu. Bir başka örnek de yine YBS ile Endüstri Mühendisliği bölümü için geçerli. İki...
  4. Fatih G

Mezun olduğum bölümdür kendisi. Öncelikle bir devlet üniversitesi tercih edebilirsin. Daha isabetli olacaktır. Bölüm hakkında konuşmak gerekirse, amaç; yazılımdan, yazılımların yaptığı işlerden(nasıl çalıştığından) ve yazılımın nasıl yapıldığından anlayan yönetici yetiştirmektir. Tamam da...
Yukarı Alt