fthgygsz tarafından gönderilen son içerik

1. F

Elektrik mi Elektronik mi Seçmeliyim

Öncelikle cevabınız için teşekkürler tam beklediğim cevap olmuş. Ben bilgisayar başında kod yazmayı seven sürekli ofiste oturmayı seven biri değilim dediğiniz gibi bir şeyleri görerek hissederek yapmak çok başka ve bir anektod vereyim daha önceleri inşaat mühendisliği istiyorum o da saha da...
  2. F

Elektrik mi Elektronik mi Seçmeliyim

Merhaba ben eem 2.sınıf öğrencisiyim. Şuana kadar herhangi bir sorun olmadan derslerimin hepsini verdim ancak bu dönemden sonra artık elektrik veya elektronik'den birini seçmem gerektiğini ve uzmanlaşmaya başlamam ve stajlarımı ona göre ayarlamam gerekiyor sanırım. Üniversiteye başladığımdan...
  3. F

SSD mi HDD mi ? Neden ?

v300 serisi daha makul geliyor benim için. dediğiniz gibi kullanamayınca fazla para vermenin anlamı olmuyor. Teşekkürler ilgilendiğiniz için :)
  4. F

SSD mi HDD mi ? Neden ?

i5 3.nesil nvidia 635m 6 gb ram
  5. F

SSD mi HDD mi ? Neden ?

şuan bir hdd ve ssd takılı yalnız ssd 24 gb olduğu için bir işe yaramıyor. bende sizin gibi düşündüm. bu sefer de marka işin içine giriyor sandisk kingston ve samsung düşünüyorum samsunglar biraz daha pahalı siz neyi tavsiye edersiniz ?
  6. F

SSD mi HDD mi ? Neden ?

arkadaşlar eem 2.sınıf öğrencisiyim. asus k56cm laptopum var 750 gblık hdd artık bozuldu değişim gerekiyor. bütçemi çok zorlayamıyorum 250-300 civarlarındayım. sizce ne tercih etmeliyim ? 120 gb ssd alıp + hdd mi almalıyım sadece 240 gb ssd alsam daha mı iyi olur oyun vs çok oynamam akıcı...
Yukarı Alt