Kardeşim matematik ve fiziğin aşırı zayıfsa yazma derim. Bir sürü meslek var iyice bir araştır. Çünkü aldığın çoğun dersin temelinde fizik ve matematik var. Anlaman daha da zorlaşır. Şöyleki okulu her türlü bitirirsin ama iş hayatında da karar verirken bunun eksikliğini çekersin. İnşaat...
Herkese merhaba. Balıkesir Üni. 3.sınıf öğrencisiyim. Gönüllü olarak Balıkesir de bir büyük firmada montaj hattı dengeleme projesini aldım. Bu konuda bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlarımıza ihtiyacım var. Ders notu da varsa elinizde veya linki bana ulaştırırsanız çok mutlu olurum.
Ben endüstri mühendisi olarak; planlama mühendisi,metot memühendisi veya üretim mühendisi olarak çalışmak istiyorum. Kusura bakmayın bunu belirtmemişim. Peki bilgisayar programı olarak ne bilmem gerekir? Bu yazdığınız kalite teknikleri hakkında fikir sahibiyim, nasıl öğrenebilirim tam olarak?
Merhaba, ben endüstri müh. 3.sınıf öğrencisiyim.Otomotiv sektöründe çalışmak istiyorum.Bunun için neler yapmam gerekir?(öğrenmem gereken programlar,üretim-yönetim teknikleri,okumam gereken kitaplar v.s.)