Şartlar maalesef kotu.yani sadece matematik okursam is zor bulurum.bunu matematik mühendisi okuyan abilerime ve ablarima danıştım.yazılımda kendimi gelistirmem daha mantıklı diyorlar.yani dediginiz gibi matematik yanina bir dal daha ekle diyorlar.dünde bir bilgisayar mühendisi ile...
Matematiği seviyorum ve ayni şekilde yazılıma da ilgim var.ben matematik mühendisliğini okuduktan sonra is sahibi olma olasılığım yuksek midir?çalışabileceğim yerler nelerdir?sorması ayıp maaş olarak mezun olunduktan sonra ne kadar ücret alıyorlar?teşekkürler
üniversiteden yeni mezun olan bir makine mühendisi ingilizce bilmeden iş bulma ihtimali var mıdır?eğer ingilizce biliyorsa iş bulma ihtimalini artırır mı(turkiyede)?
öncelikle ben gecen sene lys ye girdim 32 bin yaptım.tercih doneminde bilgisayar yazmayı düşünüyordum.sonra iş olanakları yuzunden vazgeçtim ve 1 sene uzattım sanırım bu senede aynı sıralamayı yaptım.aklımda suan makina ve inşaat mühendisliği var(makinayı daha cok istiyorum.).sizce hangisini...
Endüstri ile elektriği araştırdım.sanırım elektrik bana daha uygun.Geçen senede bilgisayar mühendisliği istiyordum ama annem babam tıp olur diye bir sene daha uzatma mı istediler.tabi bu olmayacak gibi.ygs de 70k gelir Lys de de bunu 30 yada 20 k çekebilirim.sizce ben hangi üniversitede okursam...
şimdi anladım: her yazilimda program vardir , ama
programlar tek baslarina yazilim
degildirler.
notepad.exe bir programdir , notepad
bir yazilimdir. Çok çok teşekkürler :-) :-)