Merhaba size bir sorum olacaktı...
Makine mühendisi olmak istiyorum ve otomotiv alanının motor başlığında görev üstlenmek istiyorum, oto yedek parça dükkanımız var burada çalışmak bana ne tür katkılar sağlar, sizce üniversitede hangi alanlara odaklanmalıyım ve hangi yeteneklerimi...
Motor hakkında detaylı bilgi edinebileceğim bir youtube kanalı veyahut site önerisi lazım yardımcı olabilir misiniz?
(Benzinli motor, Dizel motor, MTJ, DCI gibi kavramları öğrenmek istiyorum.)
Merhaba sıfırdan html ve css çalışanlar için tavsiyelerinizi bekliyorum.. Ve kodları yazmak için uygulama tavsiye eder misiniz? Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler..
@emirkalyoncuoglu Gerçekten bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederiz.. Harika bir yazı olmuş vaktiniz ve emeğiniz için GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.. Sorularımız tabi ki var zaman zaman sizi bu konuda rahatsız edeceğiz inşAllah.. Tabi sizin içinde bir mahsuru yoksa.. :)
Saygıdeğer,
Beyler ve Bayanlar;
Biz mühendis aday adayı olarak bu başlık altında sizden geri dönütler bekliyoruz..
Sizden ricamız:
-Alanınız hakkında genel bilgi,
-Size göre Türkiyenin mühendise bakışı,
-Size göre Dünayanın Türk mühendislerine bakışı,
-Size göre taze mühendisin (4 sene...
Merhaba, ben ingilizcemi geliştirmek istiyorum şuan video eğitim youtube kanalının serisine başladım. Sizce daha da ilerlemek için neler yapmalıyım.. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.
Sizi bu tür alışageldik sorularla meşgul etmek istemezdim fakat değerli büyüklerim benmde sizin yaşadığınız tercih dönemi stresini yaşamama kısa bir süre kaldı... O yüzden bu başlığı açma gereksinmi duydum..
(Mevcut, gerek maddi gerekse ailesel durumlardan ötürü Ata Üni de) Mak Müh okumak...