Arkadaş direk uğraşmadan atmıştı post atarken ama şimdi uğraşıp yapamadığını belirtmiş ve yapabildiği, gelebildiği yere kadar gelip çözümünün fotoğrafını atmış. Arkadaşın takıldığı nokta hakkında bilgisi olan biri yardımcı olacaktır arkadaşa
1587814605
Yokmu yardım edecek arkadaşa..
İstersen senin yerine biz okuyalım ? Bu ödevler senin yapman için veriliyor bizim değil. İlerde mühendis olduğunda problemlerini milletemi çözdüreceksin? Soruda takılıpda bu kısımda takıldım doğrumu vb. desen eyvallah.
Ortalama ile yatay geçiş aşırı zordur. Alttan dersıninizin olmaması ve ortalamanızın 3.25 civarlarında olması lazım(okuldan okula göre değişir) ve herkesi almıyorlar kontenjanıda sınırlı oluyor. Makine okuyup ortalama ile geçiş yapmak dahada zordur çünkü makinenin 1. sınıf dersleri bile zor
Bölüm için söylenenler doğru olabilir fakat üniversitelere ne denildiğine bakma iş sende bitiyor ne kadar kendini geliştirirsen o kadar daha cabuk iş bulursun mekatronik mühendisinin bir imza yetkisi yoktur ve Türkiyede zaten mekatronik mühendisliği pek gelişmiş değil temel mühendisliklerden...
Üniversite sormussun bende söledim eğer işsiz kalmak istemiyorsan o saydıgım üni lerden 1 ini okuman şart Mühendislik heryerde oldugu için üni baya önemli ...
Elektrik Elektronik bölümü ODTÜ İTÜ BOĞAZİÇİ BİLKENT KOÇ SABANCI dışındaki okullarda okunmaz eğer sıradan bi üni gelirse 1 sene daha mezuna kalmanı öneririm.