S

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

• hasan bey elektrik müh. elektrik elektronikten daha avantajlı diye duydum doğru mudur
    ikinci sorumda elektrik müh hangi alanlarda yüksek lisans yapabiliyor mesela biyomedikal alanında yüksek llisans yapabilir mi
    Günümüz Türkiyesin de yurtdışından alınan tıbbi cihazların sadece bakımını her iki alanda da üstlenmeniz gerektiğini söylemem gerekiyor. Daha ayrıntılı bir sorunuz var ise indistler halinde açıklayacı olarak özetlemeniz halinde daha geniş çaplı yardımcı olmak isterim. Hoşçakalın.
    Bu durumda Elektrik-Elektronik mühendisliği bölümü fikriniz değişse bile geniş yelpazesiyle sizi daha farklı alanlara rahatlıkla açabilir. Fakat Biyomedikal seçmeniz halinde artık tek yolunuz Tıbbi cihazlardır diyebiliriz.
    Tıbbi cihazlara ilginiz var ise Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği alanlarının her ikiside iyi bir seçim olabilir. Fakat bölüm tercihi yaparken "Ben tıbbi cihaz meraklısıyım en iyisi biyomedikal seçeyim" demek bir yerde yanlış bir seçime sizi sürükleyebilir.
    @Serhat Özbey öncelikle keşke mesajlarınızı bir konu olarak açsaydınız. Bu sayede küçük bir google ile daha fazla kitlenin bahsetmiş olduğunuz soruya yanıt verilmesini sağlayabilirdiniz. Her neyse; sorularınıza ayrı ayrı cevap vermek isterdim fakat, okuduğum ve algıladığım kadarıyla yüzeysel bir cevap vermek durumunda kalacağım.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt