Mode yazani button olarak aratın. Diğerlerini sol tarafta gnd, power bağlantılarının olduğu sekmede input ve output olarak bulabilirsiniz. Bulamazsanız yarın ben PC den girer resmini atarim.
Enerjinin korunumu YASASI var. Enerjinin korunumu teoremi dememişler.
Çoğu mühendis, fizikçi yada tekniker gibi bende lise caglarimda bunun hayalini kurdum ama benimde hayallerimi korelttiler:(
İnşallah gerçekten motor bizimdir. Yapılan iş gerçekten büyük bir iş. Buyuk dertlerimizden biri için gösterilen çaba beni mutlu etti. Ama Devrim'in başına gelenler ortadayken bakan neden seçim uğruna bu kadar çabasını riske attı anlamak zor. Maalesef bizde yapılan herşey parti gözüyle...
Peltier ler hücrelerden oluşurlar. Soğutucuya değmeyen kısımlardaki hücreler bozulur. Peltier ile soğutma yapmak istiyorsunuz ama oda çok kullanışlı değil. Isınan yüzeyini yağ ile yada su ile sogutman gerekebilir. Tek başına hem çok elektrik harcıyor hem de çok isiniyor.
Atalarımız o savaşa kazanmak için girmemişlerdir. Vatan için girmişlerdir.
Ben yaklaşık 2-3 yıldan beri bahsettiğiniz firmanın ürünlerini kullanmıyorum. Kullanırken su gibi içerdim. Dediğiniz boykota katıldım. Katılmamın sebebi filistindekiler gazzedekiler falan değil. Bunu müslüman kardeşime...