Arama Sonuçları

1. Gökhan Özdoğan

Grönland Neden Buzullarla Kaplı

Grönland başta olmak üzere Kuzey Kutbu’ndaki geniş çaplı buzullaşmanın yaklaşık 5 milyon yıl önce başladığı biliniyor. Ancak bundan önce 500 milyon yıldan uzun zaman boyunca buzla kaplı olmadığı tahmin ediliyor. Grönland’ın buzullarla kaplanmasına neyin sebep olduğu sorusu ise daha önce...
  2. Gökhan Özdoğan

Tarım Makinaları Forumunda Neler Paylaşılabilir

Merhaba arkadaşlar, bu forumda Tarım Makinaları konuları altında paylaşımlar yapabilirsiniz. Bu bölümü içeren konular aşağıdaki alanları kapsayabilir: 1.Tarım Makinaların Kullanım alanları 2.Tarım Makinalarının özellikleri 3.Tarım Makinaları Video ve Resimleri 4.Tarım Makinaları nerede ve...
  3. Gökhan Özdoğan

Bitkisel Üretim Forumunda Neler Paylaşılabilir

Merhaba arkadaşlar, bu forumda Bitkisel Üretim konuları altında paylaşımlar yapabilirsiniz. Bu bölümü içeren konular aşağıdaki alanları kapsayabilir: 1.Bahçe Bitkileri 2.Bitki koruma 3.Tarım Ekonomisi (Grafikler ve İstatistikler) 4.Tarla Bitkileri 5.Entomoloji 6.Fitapatoloji 7.Böcek...
  4. Gökhan Özdoğan

Hayvansal Üretim Forumunda Neler Paylaşılabilir

Merhaba arkadaşlar, bu forumda hayvansal üretim konuları altında paylaşımlar yapabilirsiniz. Bu bölümü içeren konular aşağıdaki alanları kapsayabilir: Büyükbaş hayvancılık Küçükbaş hayvancılık Kümes hayvancılığı Hayvanların süt ve et verimleri Hayvanlarda yem rasyonu Hayvancılıkta kullanılan...
  5. Gökhan Özdoğan

Ziraat Mühendisliği

Ziraat Mühendisliği
Yukarı Alt