Arama Sonuçları

1. polat

Elektronik Devre Kitabı

evet bu kitap bunun alternatif akım kitabı da var.
  2. polat

Elektronik Devre Kitabı

mustafa yağımlı / feyzi akar yazmış oldukları hem doğru akım hemde alternatif akım kitabları var örneklşeri gayet bol vew ilk öğrenecekler için bence çok iyi bir kitab.
  3. polat

beyin mucizesi

4. polat

Beyin Yaşı Hesaplama

16 puan çıktı .testiçin teşekkürler :)
  5. polat

Kitap Hediyeli Çekiliş

Katılmak İstiyorum - Dereceli (Bulanık) Sistem Modelleri
  6. polat

Şu hayatta bir saniye bile birşey öğrenmediğimiz an var mıdır acaba???

Şu hayatta bir saniye bile birşey öğrenmediğimiz an var mıdır acaba???
  7. polat

hayat hep bir

hayat hep bir
  8. polat

Uzaktan egitim

Maalesef yok. :(
  9. polat

Beynimizin depolama kapasitesi ne kadardır?

Tabiki oyledir beynimizin bir ornegi bilgisayarin islemcisidir ram harddisk gibi dusunun ram bilgisayar kapandiktan sonra siliniyor fakat harddisk de bilgiler sabit kaliyorbeynimizde böyledir bazı bilgiler işi bittikten sonra siliniyor ama bazı bilgilerde hep sabit kalıyor... İlgi gösterdiğiniz...
  10. polat

Bunun ne olduğunu bilen var mı?

Fotograf cok küçük görünmüyor
  11. polat

Insanoglu dogdugundan bu yana hep bir şeyler ögrenir ve insan ne kadar biliyorsa hafizasida o duzeyde doludur.
  12. polat

PNC Ders Notu

okulda pnc konusunu aldim bana yardimci olablir misiniz kaynak ders notu
  13. polat

1. Beynimizin depolama kapasitesi ne kadardır? Northwestern Üniversitesi’den psikolog Paul Reber “İnsan beyninde yaklaşık 100 milyar nöron bulunuyor. Bu nöronların her biri ortalama 1000 bağlantı kuruyor ve bu da yaklaşık 1000 potansiyel sinaps anlamına geliyor.Verilerin depolandığı bu...
  14. polat

elektrikli arabalarda alternatif akımı kullanarak enerji üretme

elektrikle çalışan arabaların jant kısmana alternatif akım üreten bir motor yerleştirilecek ve bu motor araba hareket ettiğinde kendi enerjisini üretebilecek değisik fikirde olan arkadaşlarım varsa fikir alışverişinde bulunubiliriz. bu prje daha kağıt üzerinde dir benim düşündüğüm bir...
  15. polat

"Yerli Otomobil" Neden Cadillac BLS'ye Bu Kadar Benziyor?

bilgi verdiğiniz için teşekkür edrim
  16. polat

Güç Elektroniği

Güç elektroniği ders notu olan varmı?
  17. polat

güç wlwktrroniği ile ilgili ders notu olan varmı

güç wlwktrroniği ile ilgili ders notu olan varmı
  18. polat

Duyuru Siz isteyin biz yapalım

bence uçak elektroniği alanında da biraz geniş bilgiler vermek lazım diğer bölümlere verdiğimiz ağırlık kadar en azından bahsetmek lazım çünkü ülkemizde iş olanaklarının kaliteli ve iş bulmanın yüksek olduğu bir alandır diye düşünüyorum... saygılarımla Polat :)
  19. polat

aslında biz mühendisler yeni şeyler icat etmiyoruz insanoğlu en başından beri var olanı yeni...

aslında biz mühendisler yeni şeyler icat etmiyoruz insanoğlu en başından beri var olanı yeni yeni anlamaya çalışıyor o kadar bence...
Yukarı Alt