Arama Sonuçları

1. elektrofizikci

2. Türkiye Robot Bilimleri Konferansı

2. Türkiye Robotbilim Konferansı (ToRK), 26 - 27 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenecektir. Konferansın amacı robotbilim alanında çalışan araştırmacıları bir araya getirmek, alandaki yeni gelişmelerin paylaşılmasını sağlamak ve...
  2. elektrofizikci

Yarın İki Güzel Etkinlik Var.

Yarın İki Güzel Etkinlik Var. 1. İTÜ de ROBOT BİLİm KONFERANSI, Süleyman Demirel Kampüsünde...26-27 Ekim... Sitesi: 2. Türkiye Robotbilim Konferansı (ToRK) : http://tork2015.itu.edu.tr/index.php 2. YTU de ENERJİ VERİMLİLİĞİ PANELİ: Adres =>>...
  3. elektrofizikci

Metal (Yeraltı) Dedektörü

METAL (YERALTI) DEDEKTÖRÜ _Bugün Ne Sökelim? -59- hazırlayan: elekTRofizikci. Bu bölümde aslında bir söküm değil bir toplama yapacağız. Demonte kit halinde olan bir dedektörü devresini kurup, toplayıp, deneyeceğiz... Biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlattık biraz. Sadece donanımlarını merak...
  4. elektrofizikci

ROBOT YATIRIMCILARI ZİRVESİ ve SERGİSİ _ Teknolojik Gezilerim -52-

ROBOT YATIRIMCILARI ZİRVESİ ve SERGİSİ _ Teknolojik Gezilerim -52- ********** 21-22 Ekimde gerçekleşen etkinlikte 4 salonda seminerler olurken, fuaye alanında da ürünler sergilendi. Robotu alanda satanda kullananda merak edende buradaydı... 10,000 işçiye düşen 10 robotla ülkemiz robotiğe açık...
  5. elektrofizikci

HEALTH EXPO, 3. Medikal Cihaz Fuarı _ Teknolojik Gezilerim -51-

HEALTH EXPO, 3. Medikal Cihaz Fuarı _ Teknolojik Gezilerim -51- Evet bunuda yaptım :) Sağlık fuarına da gittim :) Robot Zirvesi görüntülerimde hazırlanıyor, muhtemelen yarında onu merak edenler onu izlyebilirler.. elektrofizikci, takipte kalın... Ve ayrıca artık instagramdayım :) HEALTH EXPO...
  6. elektrofizikci

Güç Kaynağı Sökümü (2 adet. power supply) _ Bugün Ne Sökelim? -58-

Bu işe en çok evdekiler sevinecek desenize :) Ama siz yine de kendinizde sökün... Hurdaatıl durumdaysa... Tecrübe çok farklı gerçekten... Baştaki halimle şuanki halim çok farklı... Kolay Gelsin...
  7. elektrofizikci

Yorumlarda şunu eklemiş arkadaşlar: Bu güç kaynaklarının çalışması için anakartdan sinyal geliyormuş. güç kaynağının dışarıda çalışması için bu iki kablonun kısa devre edilmesi gerekiyormuş... (yeşil-siyah mış) Öyle dediler, ben elçiyim :) Bilginize...
  8. elektrofizikci

Güç Kaynağı Sökümü (power supply) _ Bugün Ne Sökelim? -58- Merhaba. Bir söküm ile daha birlikteyiz. 58. Söküm videom da artık yayında... Bu bölümde bilgisayarlarımızın enerji kaynağı olan GÜÇ KAYNAKLARINI inceledik. Power Supply olarakda bilinen 2 güç kaynağını perte çıkardık :) İyi...
  9. elektrofizikci

Tereyağ Kutusundan POLİS TEPE LAMBASI _ Bugün Ne Yapalım? -18-

Çalışmalarımın KENDİN YAP kısmında bu hafta evdeki TEREYAĞ kutusunun polis tepe lambasına benzemesinden dolayı elimdeki malzemelerle yapılan bir tepe lambasının nasıl görüneceğini merak ettim ve yaptım... İşte Sonuç: İyi Seyirler... Tereyağ Kutusundan POLİS TEPE LAMBASI _ Bugün Ne Yapalım? -18-
  10. elektrofizikci

Ekim ayı içindeki etkinlik listem

Merhaba arkadaşlar. Burada yeniyim. Elektrik elektronik robotik ve mekanik ile ilgili etkinliklerin her ay bir listesini çıkarıp mümkün olduğunca duyurmaya ve gitmeye çalışıyorum. Bunu da sizlerle paylaşıyorum yaklaşık iki yıldır... Bu listede de bu ayki etkinlikler mevcut... Sağlıcakla...
  11. elektrofizikci

MİNİ MAKER FAİR İSTANBUL Görüntüleri...

50. Teknik gezim olan İstanbul Santral İstanbulda gerçekleşen MFİST 2015, geçen yıla göre çok kalabalık ve çok güzeldi... Fuardan görüntülerim yayında iyi seyirler... Ayrıca merak edenler geçen yılki mini maker fair görüntülerimi ve bu yıl etkinliğin yapıldığı Silahtarağa Termik Santrali Enerji...
  12. elektrofizikci

Sökücü geldi... :) Birbirinden değüşük söküm videolarım sizlerle olacak. İZLEMEDE KALIN...

Sökücü geldi... :) Birbirinden değüşük söküm videolarım sizlerle olacak. İZLEMEDE KALIN! elektrofizikci
  13. elektrofizikci

Arduino ve Raspberry Pi Ödüllü Çekiliş

ben geldim hoşgeldim. :) Bende yarışmaya katılmak istiyorum...
Yukarı Alt