Arama Sonuçları

1. Y

İmalat mühendisliğine ek olarak ne okunmalı açık öğretimden

Teşekkürler bu sene dersler biraz ağır onun icin seneye başvurmayı düşünüyorum artık.
  2. Y

İmalat mühendisliğine ek olarak ne okunmalı açık öğretimden

Arkadaşlar İmalat mühendisliği okuyorum açık ogretimdende bir bolum okumayi düşünüyorum. Hangi bölümlerin ilerde bana faydasi olur ? Ve ne kadar faydasi olur ? Sınav zamanları ne zaman oluyo vize final zamanlarina denk geliyosa okul derslerimi etkiler diye düşünüyorum ?
  3. Y

İmalat Mühendisliği

Teşekkürler
  4. Y

Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi

Bende şuan Teknoloji Fakültesinde okuyorum. Gelmeden önce bi önyargı vardı. Sebebide bazı Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin Teknoloji Fakültesi öğrencilerine Teknisyen gözüyle bakması. Ama geldikten sonra gördüm eğitimin hiçbir eksiği yok sadece gereksiz bilgiler değil meslek hayatında işine...
  5. Y

AUTOCAD'de kendimi nasıl geliştirebilirim?

Teşekkürler Evet Haluk TATAR'ı yeni keşfettim teşekkür ederim sizede başarılar.
  6. Y

Çok teşekkür ederim :)
  7. Y

AUTOCADDE KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM. ÖNEREBİLECEĞİNİZ SİTE, KİTAP VS. VAR MI ?
  8. Y

Makina Mühendisliği mi İmalat Mühendisliği mi?

İkiside çok iyi üniversite. Bölüm olarak bende makina ve İmalat araında kalmıştım. imalatı tercih ettim pişmanda değilim memnunum çok şükür. Ama bence imalat dalını iyi araştır. Seversen Makina okuyup İmalat dalında çalışmak yerine İmalat Müh. okuyup yapman daha mantıklı. Ama sevmezsen veya...
  9. Y

Makina Mühendisliği mi İmalat Mühendisliği mi?

Ben İmalat Mühendisliği okuyorum. Makine Mühendisliğinin İmalat dalı diyebilirim kısaca. Temel Makine müh. derslerini alıyoruz detaylı olarak İmalat,Malzeme ve Endustri Mühendisliği derslerini alıyoruz. Karma bi bölüm zaten Makine,Malzeme,Endustri karması. İş imkanı olarak güzel. Tabi bu biraz...
  10. Y

Makine Mühendisliği için bilgisayar önerisi

LENOVO Z5070 VAR HOCAM BENDE MEMNUNUM Bİ ARAŞTIR DERIM
  11. Y

Merhaba mesaj yazamadıgım için buradan yazıyorum kusura bakmayın. Autocadde kendimi geliştirmek...

Merhaba mesaj yazamadıgım için buradan yazıyorum kusura bakmayın. Autocadde kendimi geliştirmek istiyorum. Önerdiğiniz bir kaynak, site vs. var mı ? Teşekkürler şimdiden.
  12. Y

İmalat Mühendisliği

MERHABA SİTEDE İMALAT MÜHENDİSLİĞİNİ BULAMADIM DA İMALAT MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA BİLGİLERE NEREDEN ULAŞABİLİRİM ? VE İMALAT MÜHENDİSLİĞİ EKLENECEK Mİ BÖLÜMLERİN ARASINA ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Yukarı Alt