Arama Sonuçları

1. Makinenin Mühendisi

Elektrikli araba

Ayrıca elektrikli araba buraya bakarsan geniş çaplı bir fikir verecektir
  2. Makinenin Mühendisi

Makine Mühendisliği İş Olanakları

Öncelikle tebrik ederim Alan gerçekten çok geniş ve konuları da çeşitli. Sana şimdi inşaat yada üretim yada enerji alanları daha iyi dersek yanlış olur. Senin aradığın önceliğe göre seveceğin türe göre değişir . Para mı, az çalışayım çarkı döndüreyim mi, ülke çapında az bilinen emek verilen ve...
  3. Makinenin Mühendisi

Fabrika Düzeni

Öncelikle şahsi tavsiyem olayı 3.göz üzerinden takip etmen. İş hayatında sıkça karşılaşılan bi durum yani kimse suçu kabullenmez. En iyi çözümlerden biri şudur; varsa imkanın 1 gününü birim işi baştan sona kadar yani çizim aşamasından montaj aşamasına kadar birebir takip etmen. Orada kontrolcü...
  4. Makinenin Mühendisi

Mühendislere Tavsiyeler

Şimdiden tebrik ederim seni. GTÜ sıralamada yükselen ve gelişen bir üniversite, bu sene dokuz eylül üniversitesini de geçti hatta. Ama Gazi Üniversitesi daha iyi konumda hem tanınabilirlik hemde konum olarak. Bence daha önemli bir konu da şu, bölümünün elektrik-elektronik olması çok daha...
  5. Makinenin Mühendisi

Mühendislere Tavsiyeler

Öncelikle bölüm hakkında en özet yorumu yapayım ''öldürüyor ama zevkli'' =) Öncelikle tebrik ederim sizleri. Güncel olarak makine bölümü için bir iki şey yazayım. 1) @Kemal Okur beyinde dediği gibi öncelik ingilizce olsun. Çünkü işe başvurduğunuzda sizi 5 adım öne atacak şeydir. Ben sağlam...
  6. Makinenin Mühendisi

Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

İstediğim Set: PLC Seti Bölüm: iTÜ - Makine Mühendisliği
Yukarı Alt