Arama Sonuçları

1. Makinenin Mühendisi

Sizce İngilizce İnş. müh mü yoksa sanayisi iyi bir yerde makine mi

Şöyle söyleyeyim, inşaat müh. şantiye şefi olarak şehir içi yapılarda yer alıyor kaldı ki her yapılan bina sabit şantiye şefi aramıyor. İnşaat için yol, baraj, köprü, tünel yapımları prestijli ve karlı iştir ama şehirden uzak ve sert koşulları var genelde. Ama iş bitince büyük bir şeyin parçası...
  2. Makinenin Mühendisi

Sizce İngilizce İnş. müh mü yoksa sanayisi iyi bir yerde makine mi

Beklentin nedir bu konuda? Ayrıca inş müh olarak kendini hayal ettiğinde nerede ne yaparken görüyorsun kendini yada mak müh olursan?
  3. Makinenin Mühendisi

EEM'ye giriş ödev

Hem çalışıp hem okuman taktire şayan =) Açıkçası deneyin ve konunun ne olduğunu bilmediğim için tam yardımcı olamıyorum, yazacaklarım karışık ta gelebilir çünkü farklı alanlarda örnek verceceğim. Konuyu paylaşırsan yardım etmeye çalışırım.Deneyin gerçekleștirilmesi için uygulanan yöntem ve/veya...
  4. Makinenin Mühendisi

EEM'ye giriş ödev

Bir rapor en az aşğıdaki öğeleri içermelidir. BAŞLIK DENEYİN AMACI İŞLEM BASAMAKLARI TABLOLAR HESAPLAMALAR YORUMLAR VE SONUÇLAR 1. Başlık kısmında; deneyin ana amacını birkaç kelimeyle anlatır. 2. Amaç kısmıİ; Deneyi yapmaktaki amaç ve deneyde ulaşılması beklenen sonuçlar yazılır 3. İşlem...
  5. Makinenin Mühendisi

Ara sınıflar için proje

Öncelikle tebrik ederim bu düşüncen için. Bu yapmak istediğin şey emin ol sana bir çok şey katacaktır, mesleğine olan aidiyet duygunu pekiştirecek ve cv açısından ayrıca güzel bir çalışmadır. Şahsen de bu olayı denemiş biri olarak sana en büyük tavsiyem şudur; okul bitmeden başlamak en iyisi...
  6. Makinenin Mühendisi

Mühendislikler hakkında çıkmazdayım LÜTFEN YARDIM EDİN

@betusella hanımın burada ee müh.'nin avantajlarını geniş ve detaylı bir şekilde belirterek ne kadar geniş çaplı alana hitap ettiğini belirtmeye çalışmaktır. Ve yorumunuzda size yardımcı olmaya çalışanlara karşı yapıcı olmak iyidir. Sizin 20.000 mezun mantığını yanlış buluyorum. Takıldığınız...
  7. Makinenin Mühendisi

kısaca, iş imkanı, iş çeşitliliği, gelişim, bir çok mühendislikle ortak çalışma yapabilen, iş...

kısaca, iş imkanı, iş çeşitliliği, gelişim, bir çok mühendislikle ortak çalışma yapabilen, iş kurma imkanı daha çok olan, maddi imkan çeşitliliği çok olan dersen makineyi tercih etmeni tavsiye ederim. Ve makineyi seçtiğime pişmanım dediği sadece sınav dönemi oluyordu=)
  8. Makinenin Mühendisi

okula gelirsek, mühendislik tabi zor=) ama makine en zor bölümlerden. okuması cidden zor, ama...

okula gelirsek, mühendislik tabi zor=) ama makine en zor bölümlerden. okuması cidden zor, ama zevkli. mezuniyetten sonra iyiki acı çektim deniyor genelde. ve şunu düşün, basit bölümde okuyanda zorlanıyor zor olanda da.Bitiyor bölüm en sonunda;) Yapan binlerce insandan bi eksiğin yok, yani...
  9. Makinenin Mühendisi

makinede iş imkkanı çook fazla. bir sürü belge alabiliyorsun ve bunlar hep farklı sektörler...

makinede iş imkkanı çook fazla. bir sürü belge alabiliyorsun ve bunlar hep farklı sektörler. başkasının yanında çalışmadan bile iş yapabilirsin. zaten iş bulma imkanı daha rahat. her firmda fabrikada en az 1 tane ihtiyaç oluyor genelde. ve şehir içinde işlerin
  10. Makinenin Mühendisi

İş imkanı için, çalışma ortamının rahatlığı açısından makine derim kesinlikle. Benim şantiye...

İş imkanı için, çalışma ortamının rahatlığı açısından makine derim kesinlikle. Benim şantiye şefliğim de var ve şunu diyeyim,inşaat işleri ile uğraşılmaz.Kendine zaman bile zor ayırırsın, uğraştığın insanlar zor olur genelde. Sabit inşaat müh zor iş bulur doğrudur.
  11. Makinenin Mühendisi

Ne beklentin var onu söylersen yada hangi konuları merak ediyorsan sor kardeşim, ona göre cevap...

Ne beklentin var onu söylersen yada hangi konuları merak ediyorsan sor kardeşim, ona göre cevap vereyim yoksa böyle bayağı kapsamlı konular 140 karaktere sığmıyor
  12. Makinenin Mühendisi

Makineci inşaat sektörüne girebiliyor. Mekanik tesisat işleri projelendirmeleri, şantiye şefliği...

Makineci inşaat sektörüne girebiliyor. Mekanik tesisat işleri projelendirmeleri, şantiye şefliği yapabiliyor. yani makine seçtin ve pişman oldun diyelim şantiye şefliği dahil inşaat sektörüne geçebilirsin
  13. Makinenin Mühendisi

Ama genel olarak bakarsak makineyi tavsiye ederim. Sakarya makine bölümleri açısında ilk...

Ama genel olarak bakarsak makineyi tavsiye ederim. Sakarya makine bölümleri açısında ilk sıralarda yer alıyor ve imkanları da iyi diye biliyorum.
  14. Makinenin Mühendisi

Mesela inşaatı neden istiyorsun? Şantiye şefliği falan mı yapmak istiyorsun büyük yapıtlarda mı...

Mesela inşaatı neden istiyorsun? Şantiye şefliği falan mı yapmak istiyorsun büyük yapıtlarda mı yer almak istiyorsun (baraj, yol, tünel) gibi. Makine neden istiyorsun? bir makinenin işleyişi ilgini mi çekiyor, yeni makineler sistemler kurmak mı hoşuna gidiyor...
  15. Makinenin Mühendisi

Öncelikle beklentilerini belirlemen lazım ki doğru karar verebilesin. Mesela bölüm seçimini neye...

Öncelikle beklentilerini belirlemen lazım ki doğru karar verebilesin. Mesela bölüm seçimini neye göre yapacaksın. İş imkanı, okul dönemi daha rahat olan, yurtdışı imkanı çok olan, gelişime açık olan, büyük firmalarda çalışan gibi gibi.
  16. Makinenin Mühendisi

Mühendislikler hakkında çıkmazdayım LÜTFEN YARDIM EDİN

Öncelikle hiç bir şey için geç değildir, sadece birkaç yıl tecrübeyle okumaya başlayacaksın ;) Okumak daha kolay gelecektir bu yaştan sonra, ve medeni cesaretin için tebrik ederim.. Bölüm seçme önceliğini söylersen ona göre yazmaya çalışacağım. İş bulma kolaylığı, az çalışıp çarkı döndüreyim...
  17. Makinenin Mühendisi

Makina Mühendisliği Üzerine

Güzel ve bilgilendirici olmuş ellerinize sağlık. Yalnız 'makine' doğru yazımdır.
  18. Makinenin Mühendisi

Elektrik elektronik müh. Maaşları

Kısaca cevap vermek pek doğru olmaz. Birçok parametreye bağlı. Mesela ingilizcen iyiyse ve marmara bölgesinde iş hayatına atılırsan başlangıçta 3000 civarı görebilirsin. Prelli ford otosan gibi firmalarda yanlız. Standart, ilk tecrübem olsun diye başlarsan 1500-1750 arası ilk yıl için genlde...
  19. Makinenin Mühendisi

Fuar

Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim. Çünkü fuarlar mühendislik alanlarında ufuk açıcı oluyor. Tabiki alan biraz alakasız gibi görünebilir ama aslında inovatif ve gelişmeye açık bir mühendis olmak için bu bakış açılarını kaçırmamanı tavsiye ederim. Kaldı ki enerji elektronik platformlarıda açılıyor...
  20. Makinenin Mühendisi

İnşaat Mühendisliği mi Makina Mühendisliği mi?

Bence makine mühendisliği. Çünkü makineden şantiye şefi olabilirsin inşaat olaylarına müdehalen oluyor. Mekanik tesisat havalandırma falan . Kısaca makinede inşaat sektörüne geçebilirsin ama inşaattan makineye olmaz. Okurken acı çekersin ama işin sonunda çok zevk alırsın =)
Yukarı Alt