Arama Sonuçları

  1. M

    Muafiyet Hakkında Yardım

    Öyle düşünme hocam bir kaç yaz okulu ile halledebilirsin. Belki de derslerin uyuyordur sayarlar. Zaten 2 ya da 3 ten başlaysalar dahi önemli olan ders geçmek. Aldigin dersleri geçince ek ders veriyorlar
  2. M

    Muafiyet Hakkında Yardım

    Ders kredisi, akts si ve içerikleri tamamen uyması isteniyor dilekçe verdiğin dersler için. Ayrıca geldiğin üniden yatay geçiş yaptıysan işin kolay sayılır. Bir-çok ana ders sayılabiliyor.
  3. M

    Isı transferi

    Isı transferi çözümlü sorular ve özellikle elle tutulmuş notu olan atabilir mi acaba
  4. M

    Üniversite Değişikliği

    Kararsız olmanız gayet normal çünkü geçeceğiniz üniversite ders sayımı eşdeğer olmalı ve tabi ki ders geçme meselesi ve adaptasyon var.sayet oraya alışamazsan senin için psikolojik sıkıntı olabilir.
  5. M

    Bitirme Projesi

    Hangi programlama ile olacak
  6. M

    Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Alan Seçimi

    Bence ilgi alanınız hangisine yatkın ise onu seçiniz. Şayet fark etmez parası önemli derseniz otomasyon sistemleri çok geniş olduğu için tercih edebilirsiniz.
  7. M

    Fabrika Düzeni

    Anladım şöyle bişey var:şayet autocad de çizimi yapılan parça düzgün ve hatasız çizilmişse sorun kesimi yapan firmadır. Çünkü cad programında çizilen neyse artık ona göre lazer makinesine kod giriliyor. Girilen kod yanlış eksik veya farklı olabilir.
  8. M

    Fabrika Düzeni

    İlk olarak proje ekibi hangi programlar ile çalışıyor ve ne üretiyorsunuz.
  9. M

    çift anadal

    Hm o zaman Allah yardımcın olsun kardeşim iyi karar ver yine de garanti olsun diye istemediğin bir bölümü okuma. Burada iş yine sende bitiyor. Neyi daha çok istiyorsan o şekilde oku.
  10. M

    çift anadal

    Kardeşim bu benim şahsi fikrim ancak ben senin yerinde olsaydım kesinlikle endüstri yada inşaat olsa onu seçerdim çift dal olarak. Ben de makine mühendisliği okuyorum. Sektörde makine zaten çok kapsamlı bir dal yanına endüstri fena olmaz hem dersleri de makine kadar kasmaz. Ancak yine garanti...
  11. M

    Tecrübesiz mühendis nasıl iş arar

    Kayseri sektör olarak bayağı geniştir Erciyes mezunu musunuz? Ayrıca kayseri de bayındırlıklar ve yapı denetimler var herhangi birine gidip başvurabilirsiniz bu geçen zamanda tecrübe edinmiş olursunuz.
  12. M

    Mekatronik Mühendisinin Uzamanlık Alanı?

    Bu onun kendisini geliştirmesine bağlı.Her ne kadar birçok alanla uğraşsa da mekatronik müh. makine veya elektrik elektronik, bilgisayar sistemlerinden birini seçip uzmanlaşabilir. Ancak mekatronik müh. bu sistemlerden azda olsa anlaması ve pratiğe dökmesi lazım.
  13. M

    inşaata geçmelimiyim?

    Ön yargılı davranmak yerine herşeyi zamanında yapıp kendini sevdiğin hayal ettiğin alana yönlendir. Zor diye bir şey yok. Yeter ki iste gerisi gelecektir.
  14. M

    Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

    İstediğim set,:Temel mühendislik seti BÖLÜM:HARRAN ÜNİVERSİTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
  15. M

    Daha Önce Yapılmayan Bir proje

    Bence güneş enerjisi ile alakalı yapılmamış bir şey yapabilirsiniz. Ancak iyi araştırmanız gerekiyor.
  16. M

    Üniversite Kulüpleri ve MB Dergisi

    Harran Üniversitesi adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırım ben de. Yeter ki faydalı işler yapabilirim.
  17. M

    Makine Mühendisliği Staj Yerleri

    Harran Üniversitesi mak. Müh. öğrencisiyim. Kendimi geliştirebileceğim bir staj yeri arıyorum. Şehir fark etmeksizin yardımcı olabilir misiniz?
Yukarı Alt