1 KW Enerji İçin Ne Önerirsiniz?

yasinugurdinc

MB Üyesi
Kayıt
7 Şubat 2017
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
24
Herkese selam, 1 kw'lık büyüklükte enerji elde edebileceğim bir motor yapmam gerekiyor amma ve lakin bu motoru ''Free Energy'' denilen yöntemleri kullanarak, yani manyetizma,solar vs. imkanları kullanarak çalıştırmam gerekiyor (bilhassa bir manyetik motordan bu gücü elde edebileceğimi düşünüyorum). Sizce nasıl yapmalıyım,bir manyetik motor yaparak bu enerjiyi üretebilir miyim, bu manyetik motorların külliyen yalan dolan palavra olduğunu söyleyenler var,tam aksi yönde görüş belirtenler de var. Tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
 

Mücahit Arslan

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
13 Ekim 2016
Mesajlar
244
Tepkiler
99
Meslek
Yüksek Teknoloji Ar-Ge Mühendisi
Üniv
Staffordshire University
"Free energy" denen kavramda söz konusu eğer 0 enerji input ile yüksek enerjiye sahip output elde etmek ise bu durum fiziğe aykırı. Zira, insan gücü ile enerji yoktan var edilemez ve var olan enerji de yok edilemez. Ancak başka bir dilime aktarılabilir. Öte yandan, Free Energy konusunda başlangıç noktasının 0 enerji olduğunu birçok bilim insanı matematiksel olarak doğrulamış durumda. Fakat, geliştirilen denklemlerin öncülük ettiği dizayn prensipleri ile istenilen Magnetic Motor maalesef henüz yapılamadı. Yapılamaz mı? Muhakkak yapılabilir fakat şahsi düşüncem az da olsa bir INIT enerjisi ile sistem başlatılmak zorunda. 2007-2008'li yıllarda ortaya PERENDEV MOTORu diye birşey çıkmıştı. Motoru yapan kişi ufak bir itiş gücü ile motorun manyetizma prensiplerine uygun olarak "Free Energy"ye yakın bir mantıkla çalışabildiğini belirtmişti. Fakat, henüz gelişim aşamasında olduğu için piyasaya sürülmediğini iddia etmişti. Bir yerden başlamak adına isterseniz PERENDEV motoru hakkında biraz araştırma yapabilirsiniz.
 

Matrix

MB Üyesi
Kayıt
26 Kasım 2016
Mesajlar
27
Tepkiler
13
Yaş
49
Selam,,,

Elektrikten elektrik üretmek mümkün.
Ancak üretilen elektrik ticari değer taşımıyor denilerek , dünyanın enerji piyasası denetimde tutuluyor. Kendin kullanabilir veya jeneratör mahiyetinde satabilirsin. ( Bunu EPDK ya herkes elektrik üretip satabilir demesi üzerine düşündüğüm bir yapı için sordum ve aldığım yanıtların bu yönde olduğunu gördüğüm için rahatlıkla belirtebiliyorum. )
Buna bir de piyasa rekabetini bozma teşebbüsü diye engel olabilirler bilgin olsun.

Manyetik yöntemle elektrik üretimi yapan jeneratörü Yerli ve Milli imkanlarla geliştiren uluslar arası patentini alan girişimcimiz var.

Sana bu yapılamaz diyenler AGNOTOLOJİ yani cehaleti yayma ve bilgiyi saklama prensibi ile hareket edenler olabilir. İnanma ve Dene.

Nasıl yapman konusunda pek bir yardım alman mümkün olmayabilir çünki yukarıda da söylediğim gibi bilgiyi saklama prensibi. Sen dahi nasıl yapmayı düşündüğünü yazmamışsın mesela.

Herkesin Fikir olarak belirttiği bir konu üzerine inceleme yapar gibisin. Bu tür çalışmalar için öncelikle istenen senin hangi durumda olduğun. Amacın , bunu gerçekleştirecek Bütçen , Planladığın veya düşündüğün yapı içeriği , Hangi noktada ne tür destek aradığın gibi bilgiler sunmadan böyle platformlarda umduğunu bulamazsın.

Zaten diğer şekilde bir girişim içindeysen de Mühendis veya okuldaki öğretmeninden desteği rahatlıkla alabilirsin.
 
Yukarı Alt