15 bin yıl önce Türkiye topraklarında nükleer savaşlar yaşanıyordu

Andromeda

Uzaylı...
MB Üyesi
Kayıt
10 Şubat 2015
Mesajlar
63
Tepkiler
52
Yaş
110
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Üniv
ODTU
Çok yakında dünya tarihi yeniden yazılacak ve bu yeni tarihin hareket noktası şu an Türkiye sınırları içinde bulunan topraklar olacak.
Göbekli Tepe kazılarında meydana çıkan ve tarihin yeniden yazılmasını zorunlu kılan gerçekler...
Ünlü Rus arkeolog ve araştırmacı Sklarov, günün birinde dünya tarihi yeniden yazılmaya başlarsa Türkiye topraklarının bu yeni tarih için bir hareket noktası olacağını söyledi ve ekledi:

"Geçen ağustos ayında Tükiye’ye gittiğimizde Hattuşaş kazı bölgesini ziyaret ettik.Anladığımız kadarıyla orada İngiliz arkeologlar çalışıyor çanak çömlek arıyor. Çevreye bakınırken bizi bile inanılmaz şaşırtan bir keşif yaptık. Mısır’daki piramitler bile Hattuşaş’ta bulduğumuzun yanında gölgede kalıyor.
Yerden çıkıntı biçimindeki monolit granit taşların mekanik usulle kesildiğini gösteren izi bulduk. Binlerce yıl önce bu izi bırakan Yuvarlak Abraziv Disk neden yapılmışsa , sert taşı tereyağı gibi kesmiş ve bu günümüzde dahi taklit edilemez. Çünkü dünya genelinde böyle bir disk mevcut değildir…"
15 bin yıl önce Türkiye topraklarında nükleer savaşlar yaşanıyordu.jpg


Sklarov resmi tarihe göre Şanlıurfaya 20 km uzaklıktaki Göbeklitepe’nin M.Ö 11. Yüzyılda cilalı taş devri olarak uygun görülen bir zaman diliminde kurulduğunu hatırlatıp gülüyor ve şöyle diyor :
’Uzman olmaya gerek bile yok… 65 milyon yıl önce yok olan dinozor resimlerinin, 13 bin yıl önce ilkel taş devri kabileleri tarafından inşa edilmiş olduğu iddia edilen yapının içinde ne işi var? Taş devri insanı yerin yüzeyinde dinazor iskeleti buldu diyelim, o iskelet dokuyla donatıldığında ortaya böyle bir şekil çıkacağını nereden ve nasıl biliyordu. Tapınak duvarlarında gördüğümüz hayvan resimlerinin ördek olmadığı kesin. Hatta burasını asıl inşa eden ve kullanan ev sahiplerinden sonra ikinci bir Kültür toplumu, tıpkı Mısır piramitleri örneğinde olduğu gibi farklı amaçla burayı kullanmış. Sütunlardan birinin temelinde dış bir etkenle kopan iki dinozorun kafaları daha sonra çok daha ilkel bir teknolojiyle taş taşa sürterek onarılmak istenmiş."

Sklarov ile iki saat kadar devam eden söyleşi sonunda şunu soruyor basın mensubları :
‘Peki sizin varsayımınıza göre 10-20 bin yıl önce dünyamızda kimler vardı?’
Sklarov şöyle cevaplıyor :

"Emin olduğum tek şey tüm bu yapıların şimdiki insanın eliyle yapılmadığı. Asıl ev sahipleri uzaydan mı geldi yoksa bilinen zamanlar öncesinde dünyamızda gelişen bir önceki uygarlık tarafından mı yapıldı sorusunun yanıtı bende yok…..Sadece %50’den fazla olasılıkla bundan yaklaşık 15-17 bin yıl önce dünyamızda o eski uygarlıklar neyse aralarında ‘Tanrılar Savaşı’ adını verdiğim bir ihtilaf yaşandığı kesin.Böyle bir savaşın izlerine Peru ,Bolivya ,Arjantin ve Türkiye’deki antik yerleşim bölgelerinde rastlamak mümkün….Ancak %100 emin olduğum bir şey var o da tarihin yeniden yazılması gerektiği…"


Kaynak : spaceexplorer.tv/2015/04/sklarov-rus-arkeolog-15-bin-yil-once-turkiye-topraklarinda-nukleer-savas-ileri-yuksek-teknoloji-cagi-yasaniyordu.html
 
Son düzenleme:

yusuf.krt.1

MB Üyesi
Kayıt
25 Nisan 2015
Mesajlar
3
Tepkiler
0
Yaş
28
Üniv
Cumhuriyet üniversitesi
Uzaylılar konusunda pek birşey denemezde dünyada bayağı gelişmiş bir uygarlıktan söz ediliyordu sonları nedir bilinmez ama teknolojileri çok gelişmiş Denilene göre.
 

mehmetcc

MB Üyesi
Kayıt
27 Nisan 2015
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
34
Üniv
yıldız teknik
belkide son buzul çağına bu savaş sebep oldu. inşallah araştırmalar kaynak yetersizliği yaşamadan devam eder.
 

Kemal Okur

Yetkili Kişi
Yönetici
Kayıt
7 Şubat 2015
Mesajlar
353
Tepkiler
210
Yaş
29
Meslek
Mekatronik Mühendisi
Üniv
Fırat Üniversitesi
Mu kıtası hakkında cok fazla bilgi yok ama bilim konusunda çok ileri oldukları tahmin ediliyor onun yanında şuana kadar yapilan pek çok arkeolojik çalışmalarda şimdiki teknoloji ile yapılamayacak nesnele bulunuyor. Ama gün yüzüne çıkmıyor fazla :)
 

İbrahim Yılmaz

MB Üyesi
Kayıt
16 Şubat 2015
Mesajlar
10
Tepkiler
1
bana göre eski topluluk teknoloji onusunda çok fazla ilerledi ve mısır piramitleri gibi yerler inşa ettirdi. Daha sonra bu topluluklarşimdi yaşamaya başladığımız sıkıntılarla karşılaştı ( yiyecek, su, barınma vb) ve aralarında çıkan savaşla insanlar birbirini katletmeye başladı. Bu kanıya göbeklitepedeki nükleer kalıntılardan varılabilir.
 

omer_TheLastOne34

MB Üyesi
Kayıt
22 Temmuz 2015
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
26
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Üniv
istanbul üniversitesi
aynen mantıklı ama kanıtlanması zor bi şey bu yüzden biraz zor bi konu bu...
 

activeac

MB Üyesi
Kayıt
21 Nisan 2015
Mesajlar
13
Tepkiler
1
Yaş
28
İskeletlerde aşırı radyasyon bulduklarını söylüyorlar radyasyonun etkisi o kadar sürer mi ?
 
Kayıt
15 Ağustos 2015
Mesajlar
12
Tepkiler
17
Meslek
İnşaat Mühendisliği
Üniv
Başarı Üniversitesi
Değerli paylaşımın için teşekkürler :) Öncelikle bu tartışmaya müsait kalıntıların Anadolu'da ortaya çıkmasına şaşırmadım. Dünya dışı varlıkların varlığının ( daha doğrusu gezegenimize gelen varlıkların olma ihtimaline aranan sorunun ) kanıtlarının büyük bir çoğunluğu binlerce yıl öncesine dayanan kanıtlardı ve kanıtlar güçlü olmasına rağmen diğer ihtimalleri silecek güçlükte değildi. Anadolu'nun toprak yapısı, madenleri ve enerjisi bir Tip2 uygarlığı için belki de biçilmiş kaftandır ki Türkiye UFO gözlemleri diğer ülkelerle kıyaslandığında gerçekten büyük bir orana sahip. Bu konu hakkında büyük bir zevkle sohbet etmek isterim, ancak yorumu uzun tutmamak için diğer ihtimale de bir an önce değineceğim.

Antik Mısır'dan bir örnek vereyim. Piramitlerin yapılışı hakkında Amsterdam Üniversitesi araştırmacıları tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı. Piramitlerin yapılışı için çöl kumuna yeterli miktarda su eklenerek aşırı baskı ile sıradan kumdan çok daha sert bir yapı elde ettikleri iddia edildi. Açıkçası beni daha çok ilgilendiren kısım piramitlerin konumu ve iç yapısı. Eskiden piramitlerin dünya dışı varlıklar tarafından yapıldığına inanırken bu konudaki inancımı yitirdim; piramitlerin bilim ve doğal olarak matematik alanlarında üstün başarıları olan, o yıllarda üst düzey buluşları olan ve sistemlerini büyük ustalıklarla uygulayan Antik Mısır Uygarlığı tarafından oluşturulabileceğine inancım çok daha arttı. Paragrafın başında belirttiğim sistemi uygulamaları ihtimali beni şaşırtmadı. Yani tartışmada bulunan eski uygarlıkların zekası ve teknolojisi hakkında kanıtların sağlam olması birinci paragrafta belirttiğim olasılık, olasılıkların birbirini çürütme durumunu yok saymış durumda. Yapbozun eksik parçaları bulunduktan sonra belki de tarih gerçekten geleceğin bilimi olacak.

Dipçe: 100 - 130 milyon yıl öncesinde bulunan insanımsı parmak - el fosilleri, Rusya'da bulunan 300 milyon yıllık civata, Kuzey Amerika'da bulunan tarih öncesi elektrik prizi benzeri doğal olmayan yapı gibi kanıtları da ekleyebiliriz. İşin en ilginç yanı, materyal buluntuları bilim kurgusal teorilere kadar birçok teoriye elveriş imkanı sunuyor.
 

Muhendis adayi

MB Üyesi
Kayıt
5 Ekim 2015
Mesajlar
9
Tepkiler
0
Yaş
28
Üniv
Kirikkale universitesi
Guzel paylasim fakat bu nasi olabilir bi doga olayi vs. Gibi birsey olamaz mi
 

MuallimMuallim

MB Üyesi
Kayıt
19 Şubat 2017
Mesajlar
23
Tepkiler
0
Yaş
33
Üniv
Hedef Boğaziçi Bilgisayar
bence o mısırdaki helikopter resmi ile ilgili ilişkisi çok bu olayların
 
Yukarı Alt