HollowKnight
MB Üyesi
- Tepkiler
- 0
- Meslek
- Yok
- Üniv
- Yok
Arkadaşlar merhaba, ben daha önce okuduğum ve sevmediğim bir bölümü bıraktım ve şimdide askere gideceğim. Askerden gelip sınavı kazanıp okula gidersem eğer gittiğim sene kasımda 25 yaşına girmiş ve 4 senede bitirirsem mezun olduğumda 29 olmama 6 ay kalmış oluyor. Hazırlıkta olmaması adına selçuk yazmayı düşünüyorum. Daha yükseğini kazananileceğimi düşünmüyorum. Malum her sene sıralamalar 30k 30k artıyor güzel ülkemde ve ben seneye girene kadar bi' 40 50k daha yükseleceği için en fazla burayı tutturabilirim. Selçuk tutmasa bile Kayseri Üni gibi iyi olmayan yerlerden kendi çabalarımla deneyim elde edebilir miyim? 2 sene önce aynı netlerle 100k bandında olan uniler ile seneye olacak unilerin arasında çok büyük bir fark var ve o yüzden en azindan selçuk kazanabilmek istiyorum. 2 sene önce erü 120k bandında iken seneye Kayseri Universitesi gibi yeni açılmış okullar ve daha kötüleri o aralıkta olacaklar.
Selçuk gibi bir yerde 25 yaşında başlamak için çok geç mi sizce? Deneyim kazanıp araya kapatabilir miyim? Ya da şöyle söyleyeyim 26 yaşında ikinci sınıfı okuyan birisini şirketler staja bile alır mı?
Hayatımın okul hayatımda kötü geçerse eğer 10 senesini kaybetmiş olacağım ama hem kendimi bu meslekten başka bir meslekte düşünemiyorum hemde başka hiçbir şeyede vasfım yok. Bunu okumasamda yapacak bir mesleğim yok elimde yani. Madem mecbursun "neden soruyorsun?" Diyeceksiniz, şimdiden orta yaş sendromuna girdim resmen ve içim içimi yiyor bir cevap alabilmek zorunda hissediyorum kendimi ve benzer konular ile ilgili bulabildiğim başlıklar 2017 senesine filan ait hep O zamanlarda patlayan bilgisayar mühendisliğinden ötürü de güncel bir konu açıp piyasanın şu an ki durumu sormak istedim.
Cevaplarınız için teşekkürler.
Selçuk gibi bir yerde 25 yaşında başlamak için çok geç mi sizce? Deneyim kazanıp araya kapatabilir miyim? Ya da şöyle söyleyeyim 26 yaşında ikinci sınıfı okuyan birisini şirketler staja bile alır mı?
Hayatımın okul hayatımda kötü geçerse eğer 10 senesini kaybetmiş olacağım ama hem kendimi bu meslekten başka bir meslekte düşünemiyorum hemde başka hiçbir şeyede vasfım yok. Bunu okumasamda yapacak bir mesleğim yok elimde yani. Madem mecbursun "neden soruyorsun?" Diyeceksiniz, şimdiden orta yaş sendromuna girdim resmen ve içim içimi yiyor bir cevap alabilmek zorunda hissediyorum kendimi ve benzer konular ile ilgili bulabildiğim başlıklar 2017 senesine filan ait hep O zamanlarda patlayan bilgisayar mühendisliğinden ötürü de güncel bir konu açıp piyasanın şu an ki durumu sormak istedim.
Cevaplarınız için teşekkürler.