Çift Anadal Enerji Sistemleri

yingin

MB Üyesi
Kayıt
18 Temmuz 2017
Mesajlar
12
Tepkiler
2
Yaş
28
Üniv
METU
Arkadaşlar öncelikle merhabalar bugün okulumun çift anadal başvuru sonuçları açıklandı ve enerji sistemleri mühendisliğinde çift anadal yapma hakkı kazandım. Kendi ana dalım ise makine mühendisliği sizce kayıt olmalımıyım yoksa gereksiz bir başvuru mu olmuş yorumlarınızı almak istiyorum. Şimdiden okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim.

( NOT: Okulumuzun çift anadal da makinecilere sunduğu bölümlerde elektrik elektronik ve bilgisayar bölümleri yoktu sadece endüstri, malzeme ve enerji sistemleri vardı.Endüstri istiyordum açıkçası ama oda 1 kişi alacağı için ve başvurularımızda da sadece bir bölüm tercih edebildiğimiz için kesin oynamak istedim bu yüzden enerji sistemlerini yazdım. Birde enerji sistemlerine kayıt olursam dönem başı ekstra 2 ders almış olacağım ortak derslerin çokluğundan dolayı bu yüzden zorlanacağımı düşünmüyorum.)
 

Johnathan

MB Üyesi
Kayıt
14 Temmuz 2017
Mesajlar
17
Tepkiler
1
Yaş
24
Meslek
Material science and nanotechnology engineer
Üniv
Gebze Technical University
s

d

Gebze Tekni

Gebze Teknik Universitesi - Malzeme bilimi ve muhendisligi (30% ingilizce kazandım. Amma bir de Gazi Üniversitesinden elektrik-elektronik bölümüne kabül gelme şansım vardır. bölümlerden 2-si de seveceğim bir bölüm fakat hangi üniversiteni tercih etmem daha doğru olur? yani Gaziden kabül gelerse Gazi mi yoksa GTÜ mü? önceden teşekkür ederim.
 
Yukarı Alt