İnsanlardan 14 Milyon Yıl Önce Yaşamış Üstün Irkın İzleri

Andromeda

Uzaylı...
MB Üyesi
Kayıt
10 Şubat 2015
Mesajlar
63
Tepkiler
52
Yaş
110
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Üniv
ODTU
Burnumuzun Dibinde Ortaya Çıktı: İnsanlardan 14 Milyon Yıl Önce Yaşamış Üstün Irkın İzleri

Afyon'daki Frig Vadisi'nde, bundan yaklaşık 14 milyon yıl öncesine dayanan araç izlerine rastlandı! Moskova'da Fen Bilimleri Bilimsel Araştırma Merkezi'nde Müdür olan Dr. Koltypin, 3 meslektaşı ile birlikte Türkiye'de saha araştırmasındaydı. Sahada oldukları süre içerisinde, Afyon'da bulunan Frig Vadisi'nde inanılmaz bir izle karşılaştılar.

Rus Jeolog Dr. Alexander Koltypin, Frig Vadisi'nde 12-14 milyon yıllık izlerin, üstün ırka ait olduğunu savunuyor. Koltypin'in açıklamalarına göre, izler büyük bir arazi aracına ait. Dinozorların ayak izlerinin de aynı faktörle günümüze kaldığını belirten Koltypin, normal bir insanlıktan bahsetmediğini vurguladı.

Bulunan izlerin, bilimde tanınan klasik insanoğlundan farklı bir ırka ait olduğunu ve milyonlarca yıl önce keşfedilen arazi aracının da üstün ırka işaret ettiğini belirtti. Bu keşfin ispatlanabilmesi için, daha donanımlı ekiple gelerek karbon testi yapılacakmış.

İnsanlardan 14 Milyon Yıl Önce Yaşamış Üstün Irkın İzleri.jpg İnsanlardan 14 Milyon Yıl Önce Yaşamış Üstün Irkın İzleri 3.jpg İnsanlardan 14 Milyon Yıl Önce Yaşamış Üstün Irkın İzleri 4.jpg İnsanlardan 14 Milyon Yıl Önce Yaşamış Üstün Irkın İzleri 2.jpg

Araç izlerinin modern bir araç izleriyle neredeyse aynı olduğunu ancak derinlik ve kalıntıların milyonlarca yıl öncesine işaret ettiği söyleniyor. Milyonlarca yıl öncesinde modern araç üretebilen bir aklın, üstün zeka olduğuna da inanmak gerekiyor sanırım. Şimdiye kadar gelen dayanaklara göre, en zeki ırk 2,5 milyon yıl öncesinde yaşıyordu. Bu yeni keşifle bilim alemi sarsılacak gibi gözüküyor.

Ayrıntılı bilgi için: dailymail.co.uk/sciencetech/article-3200912/Did-ancient-civilisation-drive-tanks-Turkey-14-MILLION-years-ago-Probably-not-academic-thinks-so.html
 
Kayıt
15 Ağustos 2015
Mesajlar
12
Tepkiler
17
Meslek
İnşaat Mühendisliği
Üniv
Başarı Üniversitesi
Karbon testinin yapılması ve iz çevresi bölgenin küçük bir çapının incelenmesi sonuçları güçlendirecektir. 15 bin yıl önce Türkiye topraklarında nükleer savaşlar yaşanıyordu adlı konunun ve bu olgu ile ilgili son gelişmelerin ardından yine Türkiye'de, aynı olguda bir gelişmenin olması gerçekten heyecan verici. Değerli paylaşımınız için teşekkürler :)
 

Oğuzhan Mallı

Yetkili Kişi
Genel Yönetici
Kayıt
6 Şubat 2015
Mesajlar
549
Tepkiler
435
Meslek
Nükleer ve Atom Mühendisi
Üniv
MEPhI, KTÜ
Gerçekte olabilir, sahte de olabilir. Muhtemelen asla bilemeyeceğiz :)
 

Yusuf Gunduz

MB Üyesi
Kayıt
23 Ağustos 2015
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
24
Belkide nuhun gemisi olayı bu yüzden vardır bu yüzden bahsedilmiştir. nuhun gemisi uzay aracı kadar üstün birşeydir belki bilinmez birşey
 

Vurguni

MB Üyesi
Kayıt
19 Şubat 2017
Mesajlar
1
Tepkiler
0
Yaş
61
Üniv
Hayat üniversitesi
demek oluyorki dinler insanlığı temelli körettiği için insanlık bu güne kadar daha geriye bakamadı Sümer tarihi öncesi de farklı bir yaşam olduğu sümerdeki güneş tanrıı bir kadın olması öncesi olmadan olmaz şeylerden..
Nuhun gemisi olayı da sümerlerde yaşanan bir olaydan kaynaklanıyor..
kısaca bu teknoloji açıklandığında tüm dinler basiretsiz uydurma ve bahriye üçok un yazdığı arap çöllerinde sahte peygamberler içine muhammet de girecek..
 
Yukarı Alt