karabük ee mi dokuz eylül bilgisayar bilimleri mi?

Batuhan Erbil

MB Üyesi
Kayıt
19 Mayıs 2016
Mesajlar
56
Tepkiler
3
Yaş
28
Üniv
karabük üniversitesi
karabük üniversitesi ingilizce elektrik elektronik ve dokuz eylül üniversitesi bilgisayar bilimleri bölümüne puanım yetiyor yazılıma,robotiğe,elektriğe ilgim var yani iki bölümü de severek ve kendimi geliştirerek okurum Türkiye şartları göz önüne alındığında sizce hangisinde daha kolay iş bulabilirim daha fazla para kazanabilirim daha fazla yükselip kendimi geliştirebilirim?
 

Deduska

MB Üyesi
Kayıt
29 Temmuz 2016
Mesajlar
187
Tepkiler
124
Meslek
Developer
yazılıma,robotiğe,elektriğe ilgim var
Bu kriterler göz önüne alındığında ilgi alanın bilgisayar değil, elektrik-elektronik m. dir. Yazılım diyerek bilgisayarı gösterebilirsin ama bizim bölüm biraz daha veriler üzerinde mühendislik yapar. EEM ise gömülü sistemlerde mühendislikler yapar. Farklı alanlarda da yaparlar ama senin kriterini baz alarak yorum yapıyorum.

Türkiye şartları göz önüne alındığında sizce hangisinde daha kolay iş bulabilirim daha fazla para kazanabilirim daha fazla yükselip kendimi geliştirebilirim?
Her iki bölümde de güzel işler bulup, para kazanabilirsin. O konuda sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama çağımız artık diploma çağı değil(diploma önemsiz demiyorum) kastım artık bilgi çağındayız. Sen bilgin kadar değerlisin, iş bulursun ve para kazanırsın işin özeti bu :)

Başarılar.
 

Rojhatt

MB Üyesi
Kayıt
2 Temmuz 2017
Mesajlar
24
Tepkiler
5
Yaş
25
Bence karabük EEM daha iyi bir tercih olacaktır.Bilgisayar bilimleri şu an pek yaygın değil ülkemizde
 
Yukarı Alt