makina mühendisliği seçmeli dersler

Hasan Dumanlı

MB Üyesi
Kayıt
13 Eylül 2018
Mesajlar
31
Tepkiler
15
Yaş
26
Meslek
makina mühendisi
Üniv
selçuk üniversitesi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM İLK DEFA SEÇMELİ DERS ALACAĞIM İÇİ KARARSIZ KALDIM İMALAT TEKNOLOJİLERİ-3 KESİCİ TAKIM TEKNOLOJİLERİ APARAT TASARIMI TOZ METELURJİSİ DERSLERİ ARASINDAN HANGİSİNİ SEÇERSEM BANA DAHA YARARLI OLU(İMALAT 1 VE 2 DERSLERİNİ 1. SINIFTA ZORUNLU OLARAK ALMIİŞTIM)​
 

Emir Kalyoncuoğlu

Özel Üye
Kayıt
11 Şubat 2018
Mesajlar
331
Tepkiler
129
Yaş
29
Meslek
Makine Mühendisi
Üniv
Yıldız Teknik Üniversitesi
Profildeki yorum bölümünde karakter kısıtı olduğu için buradan yazıyorum.

Benim okuduğum okulda takım tezgahları diye bir ders vardı. Bu ders zorunluydu burada talaşlı imalat sektöründe kullanılan bütün tezgahlar anlatılıyordu. Ve bu bilgileri çalıştığın hatta staj yaptığın firmalarda görüp oradaki insanlara sorarak kendini geliştirirsin. Aparat tasarımı hakkında bilgim yok bana daha çok konstrüksiyon seçmelisi gibi geldi. (Eğer tasarım alanında ilerlemek istiyorsan faydalı olabilir) İstersen şöyle yapalım bu derslerin içeriklerinin olduğu bir sayfa vardır okulunuzda hafta hafta ne işleniyor diye. O sitede bu 3 dersin linkini bana atarsan inceleyip daha detaylı bilgi verebilirim. Bu arada girecek hocalarında ders işleme yöntemleri önemli. Bazen dersin adı ve içeriği çok güzel geliyor ama hocanın anlattıkları onlarla ilgili olmuyor. :)

Yorum bölümünde yazdıklarına cevaben benim fikrim bunlar. Ders içeriklerinin olduğu siteyi bana atarsan inceleyip yardımcıda olabilirim. :)
 
Yukarı Alt