Mühendis veya sorgulama yetisi olan insanların seyretmesi gereken ve arşivlerinde mutlaka bulundurması gerektiğini düşündüğüm en çok beğendiğim filmlerden bir kaçı

,,, Sadece liste değil de bakış açımla da yorumladım

belki farklı bir gözle seyretmenize neden olabilirim
Benim baş yapıt olarak gördüğüm MATRİX .. ( Gerçekten her sahnesi sıkıştırılmış doysa gibi sorgulanması gereken çok şey var.

)
Başlangıç - Inception ( Sorgulamamız gereken bir başka soru subliminal uygulama bize nasıl veriliyor ve farkında mıyız ?

)
Oyuncu - Gamer ve Evrim - Transcendence ( Geçekten değişimin ve gelişimin sınırlarında kişiliğinizi ahlak ve insanlığınızın farkında olabilmenin önemini anlamak adına önemli.

)
Açlık Oyunları The Hunger Games ( Günümüz sistem uygulamalarının özeti niteliğinde Uyumsuz – divergent , Labirent , 5. Dalga ..

)
Şeytan Marka Giyer - The Devil Wears Prada ( kişisel gelişime ve iş hayatına dair harika bir film

)
İsyan - equilibrium ( İnsanların duygularını baskılayıp tek tip düzene hapsetmenin insan doğasına aykırılığını anlatıyor. )
Uzay Yolcusu , Uzay oyunları , Hızlı ve Öfkeli , Savaş ve cesaret , Koruyucu , Kalbini dinle , Şimdi yada asla , Sihirbazlar çetesi , Sihirbaz , 21 , Tetikçi , Geçmişi olmayan adam Bourne serisi , ............. daha da uzatmadan bunların yorumunu size bırakıyorum